Project Duinrell

2004

Vertrek naar Duinrell

Vanmorgen (Vrijdag 24-09-2004) was het dan eindelijk zover. We gaan naar Duinrell.


Om 7.15 uur kwamen Cindy van Putten en Marjo van Boven met twee auto's Mike van de Beek ophalen om gezamenlijk naar Twello te rijden alwaar de jongens vol ongeduld zaten te wachten.
   
En waarom…..? Nou het beloofde dagje uit begon realiteit te worden. Erg fijn wederom dat verschillende ondernemers (zie sponsors van dit project) en vrijwilligers de hoofden bij elkaar hebben gestoken om dit waar te maken. Doet u ook mee?
   
Omdat er voldoende kaartjes aanwezig waren, kon Danny ook mee (zie actie "Rolstoelbus". Een fijne gelegenheid om er eens even tussenuit te kunnen.
Na ongeveer een uurtje rijden arriveerden wij in Twello bij het Internaat. Het was even kennis maken en vervolgens in 4 busjes en een personenauto op weg naar Duinrell.
   
Een kort oponthoud bij Amersfoort was de enige stremming in de vlotte rit richting Duinrell.
   
Om ongeveer 10.30 uur stonden de auto's geparkeerd op de parkeerplaats van Duinrell waar we aller hartelijkst werden ontvangen. De vrijkaartjes werden gecontroleerd en we mochten met z'n allen naar binnen. Naar de attracties waar de kinderen zo naar verlangden.
   
De afspraak werd gemaakt dat we met z'n alle weer zouden verzamelen rond de klok van 12 uur om de broodjes te nuttigen die d.m.v. sponsering waren meegenomen. Omdat het begon te regenen, zijn we met z'n allen in het treinhuisje gaan zitten wat best wel gezellig was.