Project Duinrell

2004

In Duinrell

Toen met z'n allen op naar het Kikibad. Het hoogtepunt voor veel kinderen. Hier hebben allen (geen uitgezonderd) zich opperbest vermaakt. Dit was later op de dag dan ook duidelijk merkbaar. Voor sommige (de leiding) al wat eerder op de dag.


Om 15:00 uur weer verzamelen en met z'n allen in de auto's richting Apeldoorn. Helaas was het druk op de weg dus werd het een stuk file rijden. De afsluiter bestond uit een bezoekje aan de McDonalds. Met z'n alle aan een menu met patat en drinken naar keuze. (De verloren calorie├źn van die dag moesten tenslotte weer aangezuiverd worden)
   
Opmerking: Ook McDonalds vanaf deze zijde nogmaals heel hartelijk dank voor de uitmuntende service, hulp en hartelijk gebaar.
   
Volgegeten en afgemat zijn we rond 19:00 uur richting het Internaat gereden om de meeste kinderen daar weer over te geven aan de goede zorgen van hun verzorgers. Als definitieve afsluiter nog een toespraak van Jan-Willen van Rossum (Team leider) een bosje bloemen voor de dames die hierin initiatief hadden genomen en een boekenbon voor Mike met vervolgens een heerlijk bakkie koffie.
   
Toen richting huis waar we rond 21:00 uur arriveerden. Moe, maar met een voldaan en dankbaar gevoel.
   
Kortom, een zeer geslaagde dag die tot stand is gekomen door vrijwilligers en de middenstand uit Emmeloord en Creil. Lieve mensen, heel veel dank hiervoor, u heeft een paar kinderen erg blij gemaakt. Naar wij hopen mag dit een voorbeeld zijn voor u om ook eens aan uw medemens te denken in welke vorm dan ook.

Na 512 km te hebben gereden, redelijk afgemat, met het gevoel van een zeer geslaagde dag die is gerealiseerd , waren we eindelijk weer thuis.
   
Op naar de volgende actie zullen we maar zeggen. Met uw hulp kan dit gerealiseerd worden. Denk er eens over na als u dit leest.

TIP: lees ook eens "oproep" wat in deze actie is verwerkt. Lees er niet overheen, maar doe er eens wat mee. U maakt een paar kinderen hier echt blij mee.

MvG Mike