Keuze van de auto;

Om tot een juiste en verantwoorde keuze te kunnen komen, is er voor gekozen om verschillende dealers te benaderen en ons goed te laten voorlichten. Op deze manier kan er tevens een prijs kwaliteit verhouding worden gemeten, en de verschillende mogelijkheden worden bekeken en afgewogen.

   

De keuze is gevallen op: FIAT garage Tiems & Nijboer uit Creil. Deze dealer zal een FIAT DUCATO 14 2.5 TDI (Dubbele cabine - grijs kenteken) leveren. Er is gekozen voor een 2e hands wagen, met de gedachte er een ander de kop eraf te laten rijden zodat de ingezamelde financiën verantwoord besteed worden. Het is niet nodig een gloednieuwe auto op de weg te zetten terwijl het ook een goede 2e hands wagen kan zijn.

Tiem Tiems had op het moment dat wij informatie vroegen nog geen wagen staan, maar er zou er een op korte termijn binnenkomen. Toen deze was gearriveerd, kon de balans worden opgemaakt, en na gedegen onderzoek en duidelijke heldere afspraken is er besloten om tot koop over te gaan.

Dit had ondermeer het voordeel dat de wagen in eigen dorp in onderhoud is geweest, en nu ook kan blijven. Daarbij deed Tiem Tiems een dermate goed en aanlokkelijk aanbod, dat wij er niet omheen konden.