Einde actie;

De actie heeft van begin tot eind 1 maand geduurd. Van het opzetten, inzamelen tot het klaarmaken van de rolstoelbus. De auto is compleet klaar, na ongeveer 3 weken. Het resultaat mag er wezen.
Dit succes heeft kunnen plaatsvinden omdat 99,5% van Creil hieraan heeft meegewerkt. En diverse bedrijven spontaan hun hulp en medewerking hebben toegezegd.
Samen sta je sterk, en ben je tot grote dingen in staat. Het is ook fijn dat u/jij in de gelegenheid was/bent, om een ander, een medemens, bij te kunnen staan.


      

"Ik zal tegen hen zeggen: Toen u dit voor één van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor MIJ" (Mattheus 24:40)Br>

Hoe klein of groot ook de bijdrage is geweest, allemaal heel hartelijk dank hiervoor.
We hopen van ganser harte dat Danny hier nog jaren plezier aan mag beleven. Want dat is naar onze menselijke maatstaven toch de bedoeling?
We moeten echter niet vergeten, de mens wikt, maar GOD beschikt.

Niemand heeft meer of minder gedaan dan de ander. Ieder mens is geboren met bepaalde capaciteiten en kwaliteiten. Wanneer we dit aanwenden tot eer van HEM, kan er geen project zoals dit misgaan.

   

Persoonlijk heb ik hier erg van genoten. Ik zeg wel eens gekscherend: De mannen vinden vissen prachtig, de vrouwen breien. Ik vindt het heerlijk om een heel dorp/stad te motiveren en te stimuleren en op z'n kop te zetten, om tot dit soort acties over te gaan. Dit is mijn capaciteit en kwaliteit, die zonder jullie hulp en bijstand, zoals geven, meehelpen, jezelf inzetten in welke hoedanigheid dan ook, gedoemd is te mislukken.

Daarom heb ik het als zeer prettig ervaren dat wij zijn komen wonen in een dorp met pit, en wil jullie allen danken voor het geschonken vertrouwen.

Nogmaals, een ieder heel veel dank voor alles. (Ook als ik toevallig iemand ben vergeten te noemen.)