Collecteren;

De collectanten hadden 4 avonden de tijd om de lijsten af te lopen. Uiteraard waren er mensen niet thuis, en voor deze gelegenheid zijn speciale collectebussen vervaardigd voorzien van duidelijke tekst. Deze bussen werden bij SPAR en HAJO gezet met medewerking van de eigenaren. Dit werkte goed, want veel mensen hebben gehoor gegeven aan de schriftelijke oproep die zij ontvingen wanneer zij niet thuis waren.

      

Op donderdagavond kwamen alle collectanten naar het huis van de organisator van dit project. Hier werden alle financiën ingeleverd, en onder toeziend oog van Meester Klaas Haddering en Olaf Olsen geteld. Er werd koffie, thee en limonade geserveerd, en na afloop werden alle collectanten getrakteerd op een bloemetje voor de moeite.

      

Oloaf Olsen en Klaas Haddering uit Creil controleren de financiele stromen waarvoor hartelijk dank.


Tijdens het tellen van de financiën was het erg gezellig. Er werd wat afgelachen en verteld wat ze zoal hoorde en meemaakten onderweg. Ondanks dat het laat werd, kunnen we op een welgeslaagde avond terugkijken.

Helaas hebben wij niet alle collectanten kunnen fotograferen, maar ondanks dat jullie er niet allemaal op staan, mag je trots zijn op jezelf voor alle medewerking.