Aanpassing dag 9;

dinsdag 09-12-2003: Vandaag was het een echt regeldagje met veel telefoneren. Media: Allereerst hebben we SBS6 aan de telefoon gehad. Zij vroegen het een en ander m.b.t. de actie, en hopen 23 december aanwezig te zijn. Dit is uiteraard erg leuk voor Danny en natuurlijk een ieder die hier aan heeft meegedaan. Naast dit alles is het een schitterende promotie voor Creil.

      

Vervolgens Omroep Flevoland, ook zij hopen van de partij te zijn. Naast genoemde media zullen ook de lokale kranten van de partij zijn. Dit beloofd dus een heel spektakel te worden.

Rad van Fortuin:
Jos Beckers heeft een aantal zeer goede wijn aangeboden van het merk: "Grootvertroue"
Deze zullen worden ingezet voor het Rad van Fortuin.

      

Ook de lokale visboer:
(Vishandel J. Noorloos,
Nink 64, 8312 AJ, Urk,
0527-686463 - 0651248382)

heeft zijn steentje bijgedragen. Zij bieden een schitterende visschotel aan. Een bijgeleidend briefje geeft de mogelijkheid dat de gewonnen schottel nog diezelfde avond wordt thuisbezorgd.
Rien nieuwesteeg heeft toegezegd het woord te zullen voeren m.b.t. de verkoop van loodjes.
Allen bedankt voor u/jullie inzet.

Afspraak notaris:
Meinderd Huizinga en Age Mulder zullen van de partij zijn m.b.t. het tekenen van de notariële acte bij notaris Herwijer te Kampen. Dit zal op woensdagavond 20:30 uur plaatsvinden.
      

Betimmering:
Een afspraak gemaakt met Dominiques m.b.t. het aftimmeren van de rolstoelbus. Staat gepland op zaterdagmorgen. Zaterdagmiddag zal het bekleden van de rolstoelbus worden afgemaakt.

Onthulling rolstoelbus:
Rien nieuwesteeg heeft een legerparachute aangeboden voor gebruik. Deze wordt over de bus heengehangen, en met een van de pompwagens van Faberbeton, zal dit doek d.m.v. de afstandbediening door Danny worden onthuld. Richard Faber (eigenaar) heeft zijn goedkeuring gegeven m.b.t. het gebruik van een van zijn betonpompwagens, en Jacob Loosman zal de betonpomp opstellen en verder voor zijn rekening nemen.

Geluidsinstallatie:
Een geluidsinstallatie is nodig om de woordvoerder verstaanbaar te maken tijdens de onthulling. Dorpsbelang heeft een set, en zal proberen een installatie te lenen van de plaatselijke carnavals vereniging. Deze is sterker en heeft een betere geluidskwaliteit voor buiten.

      

Sporthal:
Vandaag met Douwe (Beheerder van de sporthal)
"De Toernooihal",
Toernooilaan 1,
Creil

het een en ander doorgenomen inzake de 23e. Hij zal zorgdragen voor voldoende zit/staan gelegenheid, een hoek met tafels voor de prijzen van het Rad van Fortuin, en de geluidsinstallatie intern.

Documenten:
Verder vandaag allerlei documenten in orde gemaakt inzake de overhandiging, en uiteraard deze pagina klaar gemaakt.


Wederom kunnen we tevreden achterom kijken m.b.t. deze dag. Dit geeft een fijn en tevreden gevoel. Allen nogmaals dank voor u/jou medewerking.