Aanpassing dag 7;

zaterdag 06-12-2003: Vandaag begonnen met de voorbereidingen, en het redactionele stukje voor de "Dorpsroddel". (Klik op de afbeelding, en indien u Acrobat Reader heeft geïnstalleerd, krijgt u een leesbare versie te zien)

Dit zag er perfect uit, en we zijn hier dan ook erg blij mee. Deze uitnodigingen zullen huis aan huis worden verspreid in Creil en de bijbehorende buitenwegen.

      

Vervolgens voor de 1e fase van het bekleden van de laadruimten naar Lemmer gereden.
Daar heeft Jochum de Vries zijn kennen en kunnen ten toon gespreid aan het bekleden van de rolstoelbus.
Een hele klus, mede daar het erg koud was en Jochum last van zijn botten had. Maar ook hier weer een puik stukje werk geleverd.

De vloerbedekking, geschonken door:

Konfor Tapijt
schimmelstraat 1,
Telf. 0341-423007,
Harderwijk,

liet zich goed snijden en plakken. Er was meer dan voldoende voorradig. Gelukkig zat het weer mee, en zijn we een eind opgeschoten. Toen was het tijd van stoppen, want het begon aardig donker te worden. We hopen volgende week zaterdag het bekleden af te maken. We zijn erg goed opgeschoten, en na een bakkie koffie huiswaarts gereden. Daar hebben we nog even de interne verlichting aangesloten. Ook dit is uiteraard gelukt.

Om nu niemand te vergeten wordt deze uitnodiging ook in de plaatselijke "Dorpsroddel" geplaatst. Op deze manier is er een minimale kans dat iemand over het hoofd wordt gezien.

      
      

Op deze pagina treft u een voorbeeld aan van deze uitnodiging. Op de achterzijde is er de mogelijkheid voor een ieder om een persoonlijke wens aan Danny te richten, en deze tegelijkertijd, met de officiële overhandiging welke zal plaatsvinden op DV 23 december 2003, aan Danny te geven. (klik op de afbeelding 1e afbeelding bovenin deze pagina, en als u Acrobat Reader heeft geïnstalleerd, ziet u de afbeelding
duidelijk).
      
      

Na gedane arbeid is het goed rusten. Het is genoeg voor deze weeg en voor vandaag. Er is veel gedaan en bereikt, en we naderen de finish weer een stukje. Aankomende maandagmorgen om 8:00 uur hopen we in Emmeloord de marmoleumvloer er in te laten leggen. Nog even deze pagina bijgewerkt, en dan hopen we weekend te houden.

Kortom, een geslaagde dag waar we tevreden op terug kunnen kijken.