Aanpassing dag 6;

vrijdag 05-12-2003: Tja,..... vandaag stond de telefoon roodgloeiend. Waarom.....? Yep de Sint was de hele dag jarig....... :-) Eerst naar Emmeloord, en daar bij Feiko Stevens (eigenaar van drukkerij Feiko Stevens) de gedrukte uitnodigingen opgehaald.
Dit zag er perfect uit, en we zijn hier dan ook erg blij mee. Deze uitnodigingen zullen huis aan huis worden verspreid in Creil en de bijbehorende buitenwegen.
Om nu niemand te vergeten wordt deze uitnodiging ook in de plaatselijke "Dorpsroddel" geplaatst. Op deze manier is er een minimale kans dat iemand over het hoofd wordt gezien.
Hieronder treft u een voorbeeld aan van deze uitnodiging. Op de achterzijde is er de mogelijkheid voor een ieder om een persoonlijke wens aan Danny te richten, en deze tegelijkertijd, met de officiële overhandiging welke zal plaatsvinden op DV 23 december 2003, aan Danny te geven. (klik op de afbeelding, en als u Acrobat Reader heeft geïnstalleerd, ziet u de afbeelding
duidelijk).


      

We kunnen niet anders concluderen dan dat er een stukje vakwerk is geleverd. Feiko, bij deze heel hartelijk dank voor uw medewerking. Vervolgens zijn we naar "Reclamestudio Emmeloord" gereden. Dit bedrijf gaat de belettering verzorgen op de rolstoelbus. Even het een en ander doorgenomen met de DTPer, en ook hier is volledig vertouwen in dat het goed zal komen. Maandag 15 december zal Reclamestudio Emmeloord zorg dragen voor de belettering, wat ook in de lijn der verwachting en planning ligt.
      
      

Vandaag is er tevens een concept verzonden per e-mail, dus kunnen we enig idee krijgen hoe het geheel gaat worden. Onder de foto's vindt u een kopie van dit concept. Het begint erop te lijken.
      

Conform afspraak zijn we toen naar Garagebedrijf Tiems & Nijboer gereden, alwaar de laatste hand gelegd gaat worden aan het inbouwen van de standkachel. Dit vergde nog enige tijd, maar door vakkennis en goed inzicht is dit voor het grootste gedeelte gelukt. Het wachten is op nog een paar onderdelen na gelukt. Deze kunnen er dinsdag16 december worden ingezet.
      
      

Na het bezoek aan Tiems & Nijboer naar mechanisatiebedrijf "Van Dijk" gereden. Daar hebben Ton en Corné nog een strip aan de instap bij de zijdeur gemaakt. Dit om onnodige beschadigingen te voorkomen tijdens in- en uitstappen. Ook dit is weer een puik stukje werk.