Aanpassing dag 5;

donderdag 04-12-2003: Vanmorgen eerst even de website bijgewerkt en de foto's geplaatst die gisteren zijn gemaakt. Bijbehorende (Internet- ) adressen opgezocht van de bedrijven die dit project mede succesvol hebben gemaakt.

      

Vervolgens de wagen in aanbouw naar Tiems & Nijboer gereden in Creil, om de "Heater/ Blower" uit de oude bus te demonteren. Toen dit gerealiseerd was, kon deze in de nieuwe aanwinst worden ingebouwd. Mede dankzij de inzet van het personeel van Tiems, is ook dit hoofdstuk een succes geworden. Weer een stapje dichterbij de finale.

      

Vandaag de hele bus afgerekend met Tiems. (Bonnen ter inzage bij "Het Dorpsbelang") Tevens de aanpassingen welke bij mechanisatiebedrijf "Van Dijk" zijn geschied, ook afgerekend. (Bonnen ter inzage bij "Het Dorpsbelang")


      

Naast genoemde onderwerpen hebben wij ons vandaag druk gehouden met de planning en het RAD van FORTUIN. Er moet nog best het een en ander geregeld worden en op poten worden gezet. Ofwel: wie doet wat, wanneer en waar. Verschillende bedrijven hebben leuke prijzen gratis aangeboden. (Onze dank daarvoor). Dit is ook nodig om dit feest een succes te laten worden.

Helaas is het inbouwen van de heater niet helemaal af gekomen, en hopen we morgen verder te gaan.

   

Zoals te zien is, komt er nog heel wat bij kijken om effe een kacheltje in te bouwen. Maar ook vandaag ontbrak het niet aan vaardige handen en technisch inzicht. Ofwel de jongens (En zelfs Tiems Sr.) van Tiems & Nijboer uit Creil hebben wederom puik werk geleverd. Bij deze onze hartelijke dank. Nog even deze pagina maken, en dan aan de slag m.b.t. de voorbereidingen voor de "Dorpsroddel". Deze hoopt rond de 16e deze maand uit te komen. Er is nog veel te doen, maar we gaan de goede kant op. We konden weer tevreden de dag achterom kijken.