Aanpassing dag 4;

woensdag 03-12-2003: Vandaag het eerst begonnen met het afkitten van de naden van de net aangebrachte houten vloer. Alle randen zijn nu dicht, zodat er geen stof, zand e.d. meer onder de vloer kan komen. Dit is tevens nodig voor het aanbrengen van het marmoleum. Ook alle gaatjes m.b.t. de schroeven waarmee de bodemplaat is gemonteerd zijn afgekit. Dit voorkomt roest en vocht onder de bodemplaat.

      

Vervolgens naar Mechanisatiebedrijf "Van Dijk" gereden alwaar het personeel (Vandaag was dit Corné) voor een 2e maal een helpende hand hebben toegestoken. Het betrof hier het afmonteren van de rij-platen, en de steunen voor de rij-platen in ruststand.

      

Als laatse is de beugel gemonteerd waar het schermpje van de DVD speler aan vast zit. Het voorbereidend werk is door Ton gedaan.
Er moest gelast, gevijld, geflexed, geboord en gezaagd worden om alles pas te maken. Dit alles is op een zeer vakkundige manier gedaan door een toffe groep jongens.

      

ls laatste bij (Van Dijk) zijn de naden van de vloer geschuurd en bijgewerkt. Vervolgens was het pauze en hebben we even een bakkie koffie meegedaan. Er gezellig, en gelachen.

      

Toen zijn we naar garagebedrijf Tiem & Nijboer gereden. Daar is de wagen op de brug gezet en zijn alle schroeven en bevestigingspunten getectyleerd.
Ook deze klus was gauw geklaard, en zijn we nadien naar Emmeloord gereden om de beschikbaar gestelde Carkit en telefoon op te halen bij een bedrijf die uit de publiciteit wil blijven. Gauw naar huis en daar deze mooie gift ingebouwd. (Dit bedrijf willen we graag via deze weg nogmaals bedanken.)

      

Na de hele zaak te hebben aangesloten en getest, kon alles op zijn plek worden ingebouwd. 3 uur later zag de auto er van binnen al een stuk luxer uit.Br> Alle rommel opgeruimd, de bodem schoongeveegd, en de rij-platen getest. Het begint er al op te lijken. In het midden van de geleiderails is nog een extra versteviging aangebracht.

   

Toen het steuntje op het scherm van de DVD-speler gelijmd. De Jongens van "Van Dijk" hebben een mooi stukje werk geleverd. Het schermpje kan kantelen en draaien. Laten we hopen dat Danny hier nog lang plezier aan kan en mag beleven. Het resultaat.....? Kijkt u zelf maar. Als laatste nog even de bedrading aangesloten en de DVD definitief vastgezet.

   

Zaterdagmiddag staat er een afspraak voor het aanbrengen van de vloerbedekking, en maandagmorgen om 08:00 uur voor het aanbrengen van het marmoleum. Wederom vandaag een tevreden gevoel, en als we zo door gaan dan zijn we ruim op tijd klaar voor de 23e december 2003.

En....Oja.... of het niet genoeg is, vandaag stond er een stukje geschreven in de krant. Deze maal was het "Flevopost". Dit kunt u lezen als u klikt op "Startpagina" en dan "In het nieuws".