Aanpassing dag 3;

Dinsdag 02-12-2003: Vanmorgen eerst begonnen om deze Webpagina Up to Date te maken. Toen dat klaar was, is er verder gegaan met het afwerken van de bodemplaat. De net aangebrachte houten vloer er weer uitgehaald en de bodem schoongeveegd, kleine gaatjes dichtgestopt, en de platen in de siliconen- en montagekit gelegd, waarnaar ze zijn geborgd met schroeven.

      

De bodem moet goed vlak zijn i.v.m. de marmoleumlaag die daaroverheen word aangebracht. De bedrading voor de extra accu, bediening lier aan de achterzijde, en de DVD zijn onder de vloerplaat weggewerkt.

      

Vervolgens zijn we naar mechanisatiebedrijf "Van Dijk" gereden
(Graaf Florislaan 38, 8312 AX, Creil, telf. 0527-274221)

      

Daar heeft Ton (één van de medewerkers) geholpen met de bevestiging van de rij-platen, de beugels om deze rij-platen in te laten steunen tijdens niet in gebruik zijn van deze rij-platen, en een aluminium rand aan de achterzijde van de houten vloer.
      

Het was even een tijdrovend karweitje, want er waren nogal wat hoekjes en gaatjes te overbruggen.
Uiteindelijk is dit allemaal gelukt. Mede dankzij de vakmanschap en het inzicht van Ton. Onze dank daarvoor.
Omdat er enkele bevestigingspunten nog niet voorradig waren moet er woensdag nog een keer een bezoek gebracht worden. Dan zal ook de beugel klaar zijn voor het scherm van de DVD-speler.

   

Toen naar huis en daar zijn we begonnen met het plaatsen van de DVD-speler, Een plankje op maat gemaakt, vloerbedekking daaroverheen, en de DVD-speler op zijn plek gezet. De bedrading moet nog even wachten tot woensdag, want dan kan het schermpje worden gemonteerd.