Aanpassing dag 2;

Maandag 1-12-2003: Vanavond zijn we begonnen met Bouwbedrijf Bosma (Brabantsestraat 22, 8312 AA, 0527-274389) in Creil gereden, alwaar de eerste fase van de betimmering zal plaatsvinden. Naast de betimmering zal de geleiderails op maat worden uitgefreesd uit de nieuwe bodemplaat, zodat het een stevig en veilig geheel wordt met het chassis van de wagen. Dominique Bosman, Olaf Olsen en de organisator hebben van 19:00 uur t/m 11:15 zich bezig gehouden met de betimmering.

      

Af en toe uiteraard even een rook- en koffiepauze. De betimmering zit erin op een klein stukje na. De rest kan pas worden gedaan wanneer het extra zijraam is gemonteerd. Ook de bak voor de extra accu kan dan worden aangebracht. Deze is nodig om de elektrische lier, extra lampje voor Danny en de DVD-speler te kunnen bedienen.
      

De rolstoel van Danny werd opgehaald om de exacte maten te kunnen opnemen. Deze maten zijn nodig om een tweepersoons bankje op maat te laten maken door VETH te DUIVEN. Dit is een officieel ombouw bedrijf, en zij zullen met spoed deze order realiseren.
      

Tevens heeft vandaag het overschrijven plaatsgevonden van de nieuw aangekochte wagen bij Tiems & Nijboer te Emmeloord. Er was met de werkgever van Albert (vader van Danny) geregeld dat hij daarvoor vrij mocht hebben. De auto is op naam gezet van Danny's vader, en de papieren zijn afgegeven aan de organisator van dit project.