Aanpassing dag 18;

vrijdag 19-12-2003: Vanmorgen in alle vroegte (07:00 uur) naar J.G. Hardeman Interieurspecialist, (Woninginrichting - Projectstoffering) Emmeloord gereden, alwaar Marc nog bezig was met het afwerken van de bekleding. Het was nog een hele klus op zich, maar hoe kun je ook anders van vakmensen verwachten, ook dit is professioneel gedaan. Het eindresultaat mag er wezen. Jan, Arjan en Marc, nogmaals via deze weg heel hartelijk dank voor jullie inzet en bijdragen.


                 

Vandaar zijn we naar reclamestudio Emmeloord gereden. Daar heeft Terry een kleine schade aan de belettering ongedaan gemaakt. Deze schade is ontstaan tijdens het poetsen, maar daar kon Harko niets aan doen, daar de letters er net op waren aangebracht. Terry en Menno loste de zaak zeer snel en efficiënt op. (zie foto's) Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie snelle optreden in deze.
      

Toen richting huis. Daar de wagen verder uitgeruimd, en de overtollige lijmlaag verwijderd van de deuren. Vervolgens een ketting gemaakt aan de "noodhandel" (om de extra stroomvoorziening te kunnen afsluiten) zodat deze niet los ligt te slingeren, en een haak gemaakt aan het bedieningsmechanisme van de lier. De eerste helft van deze pagina verwerkt, en toen naar garagebedrijf Tiems en Nijboer om een stroomstoring te verhelpen.
      

Tussendoor nog even de puntjes op de welbekende i gezet, want het is kersttijd, en dat is dus nu ook te zien in de nieuwe rolstoelbus voor Danny.
De wagen afgetankt, nog even extra gewassen, een beugeltje laten maken bij mechanisatiebedrijf van dijk, om de haak van de lier aan te bevestigen. Ook dit is uiteraard gelukt.
Vervolgens even de afstandbediening gemonteerd van de DVD. Op deze manier kan Danny de DVD makelijk bedienen.

                 

Toen nog even een storingkje verholpen in de radio samen met CO van garagebedrijf Tiems en Nijboer en nadien de auto afgetankt en even gewassen. Dit was nodig omdat de auto alweer sterk vervuild was van het ritje Emmeloord - Creil

Even aftanken, Laatste wasbeurt,........Toen was de auto klaar voor de overhandiging en is deze gestald bij Rien Nieuwesteeg. Daar is de auto uit het zicht, en op een veilige manier in afwachting van de overhandigingdatum verbleven.
Rien, hartelijk dank voor je medewerking in deze.
Samen met Rien en zijn vrouw de strategie besproken inzake de verloting aankomende dinsdag onder het genot van een lekker bakkie koffie.
   

Maandag 22 december hopen wij weer bij elkaar te komen om de laatste punten nog even door te nemen.
Al met al een redelijk drukke dag geweest, en veel kunnen doen. Het geeft wederom een dankbaar en tevreden gevoel dit te mogen doen.
Een ieder hiervoor hartelijk dank, zonder jullie was dit allemaal niet gelukt.