Aanpassing dag 17;

donderdag 18-12-2003: Vanmorgen al vroeg naar Emmeloord gereden, alwaar een schitterende gepoetste rolstoelbus op ons stond te wachten. Romke van het poetsbedrijf:
van der Heide
reiniging & polijsten
techniekweg 10
emmeloord
Telf. 0527-610072


      

heeft een stukje vakwerk afgeleverd, en hij (de auto) lijkt wel als nieuw. Romke heeft ook foto's genomen van de bus tijdens het poetsen, omdat wij daartoe niet in de gelegenheid waren. Heel veel dank hiervoor.
Vandaar meteen naar Jan Hardeman in Emmeloord gereden,

J.G. Hardeman Interieurspecialist
(Woninginrichting - Projectstoffering)
Landbouwkade 17
Emmeloord.

alwaar Jan en zijn collega's de laatste hand zullen leggen aan de bekleding van de bus. Zijn collega verwachte ons al, want hij deed netjes de deur voor ons open. De verwachting is dat de rolstoelbus morgen helemaal klaar zal zijn. 1 dag later dan gepland, maar nog ruimschoots binnen de tijd.

      

Op richting Creil, alwaar we een bezoek hebben gebracht bij de SPAR (onze buurtsuper). Deze supermarkt stelde enige prijzen beschikbaar voor het rad van fortuin, die zeker de moeite waard zijn, waarvoor onze dank. Als we onze eigen spar toch niet hadden?
Bent u moeilijk ter been, ziek, of heeft u gewoon geen tijd? Bel de spar, en het wordt bij u thuis bezorgd. Neem even contact op voor meer informatie. 0527-274274

      

Vandaag ook even gekeken op de internetsite van creil (www.creil.nl ) en jawel, het volgende kwam ik tegen:


Agendapunten (zie hieronder)
Oproep Voorzitter Dorpsbelang (zie onderzijde)

      

Ook dorpsbelang heeft er veel aan gedaan om dit project succesvol te maken. Alle lof hiervoor. Het is goed te merken aan de inwoners van CREIL, dat wanneer nodig, de bewoners allemaal samen spannen.

          

Age Mulder heeft oa. een interview gehouden met Radio Flevoland, en de luisteraars op de hoogte gebracht van de status van dit project. Age, ook hiervoor veel dank.
En jawel,... in de laatste editie van de dorpsroddel van dit jaar (2003) stond alles ruimschoots vermeld.