Aanpassing dag 15;

dinsdag 16-12-2003: Vanmorgen waren al de papieren compleet van de rolstoelbus. Officieel staat deze bus nu genoteerd als mogelijkheid rolstoelvervoer toe te passen. Ook dit geeft een heerlijk gevoel. (Klik op de afbeelding als u Acrobat Reader heeft geïnstalleerd)

Vandaag zullen ook de buitenwegen worden voorzien van een huis aan huis uitnodiging om bij de overhandiging aanwezig te zijn.
Gisteren heeft de lokale postbode het dorp Creil voorzien van deze folders, dus maandagavond kon er al rekening mee worden gehouden om dinsdag 23 december tussen 19:00 uur en 21:00 uur vrij te houden voor dit feestelijk gebeuren.

      

Om 08:00 uur waren we al bij garage Tiems & Nijboer in Creil. Hier zal de kachel verder worden afgemonteerd. Helaas waren de onderdelen nog niet binnen, dus zijn we meteen naar mechanisatiebedrijf "van Dijk" in Creil gereden.
Daar heeft Corné zijn vakkennis weer ten toon gespreid, en heeft een hoekprofiel aangebracht achter de voorstoelen, en de elektrische lier bevestigd aan het carrosserie.
Het was passen, meten, zagen, boren, veilen en schuren. Het hoekprofiel is keurig aangebracht, zodat eventuele bedrading daar beschermd achter ligt, en het is tevens een keurig gezicht.

                 

De verankering van de lier had heel wat meer voeten in aarde. Deze zit met 4 stevige verbindingen aan het carrosserie bevestigd.
Wederom schitterde de vakkennis en handigheid, want om 11:15 uur reden wij alweer richting Tiems & Nijboer. Er is veel werk verzet door de jongens van "van Dijk". Mede door hen, en uiteraard de eigenaar (John) is dit project mede een succes geworden. Ik hoop dat jullie elke keer met plezier naar deze rolstoelbus mogen terugkijken als je deze ziet rijden.

                 

Heel veel dank voor jullie inzet.
Co was onderwijl langs geweest om te zeggen dat de onderdelen inmiddels gearriveerd waren, toen wij bij van Dijk bezig waren, dus Co kon meteen aan de gang. Het pompje werd in de motorruimte geplaatst, bedrading getrokken voor de stroomvoorziening en ook dat werkte naar behoren.
Een nieuwe thermostaat gemonteerd, en we mochten richting huis rijden.
Ook voor garage Tiems & Nijboer, en uiteraard het personeel van Creil (Co & Henk) hebben zich sterk gemaakt om dit project tot een succes te brengen.
Ook jullie allemaal heel hartelijk dank voor jullie vakmanschap, kennis, inzet en bijdrage. Ook voor jullie wens ik hetzelfde toe zoals eerder geschreven op deze pagina.
   
Thuis aangekomen hebben we extra spiegels gemonteerd zodat de bestuurder(ster) Danny beter in het zicht heeft tijdens het rijden.
Naast de montage van de extra spiegels, zijn de luidsprekers in de achterruimten gemonteerd. De bedrading was al aanwezig, dus het was alleen maar een kwestie van aansluiten.
Toen dat allemaal gerealiseerd is, is deze pagina nog even in woord en beeld gebracht.
Al met al weer een geslaagde dag. Veel gebeurd, en bijna af. Dit geeft een goed gevoel.>br>