Aanpassing dag 12;

vrijdag 12-12-2003: Vandaag staat het inbouwen van een zijraam, het plaatsen van een twee persoonsbankje, en de RDW/Douane keuring op het programma. Een spannende dag dus. De maten van het bankje waren al eerder deze week aan Michael Kox (medewerker van VETH te DUIVEN) doorgegeven.

      

Het raam zat er in een mum van tijd in. Dit geeft veel meer licht en uitzicht in de bus. Het is vakkundig en zeer netjes gedaan.
Het bankje was helemaal geen probleem, want de maten waren goed doorgegeven zodat deze meteen geplaatst kon worden.

Toen naar de RDW. Dit is altijd spannend, want dat zijn momenten waarop de juistheid van de documenten worden gecontroleerd, en of de wagen aan de wettelijke eisen voldoet. Ook dit bleek geen probleem te wezen. De wagen werd opnieuw gewogen, het chassisnummer gecheckt en de gegevens werden in de computer ingevoerd. Een opgeluchte stemming, want de wagen was door de keuring.
      

De douane heeft de papieren daarna gecontroleerd en aangepast.
Wettelijk is de bus nu een volwaardige ROLSTOELBUS geworden. Weer een stap dichter bij het doel.
Olaf Olsen en Sven Suurhoff hebben de wagen in Duiven opgehaald. Jongens, nogmaals heel veel dank voor jullie medewerking in deze.

      

Bij de post zat ook een fijn bericht. Gemeente Noor Oost Polder heeft een bevestiging gestuurd van ontvangst m.b.t. de aanvraag vergunning Rad van Fortuin, en tevens de vergunning. Dit geeft ons de kans om het rad van fortuin op een legale wijze te spelen.
 
(Indien u Acrobat Reader heeft, klik dan op de afbeelding van de vergunning(en) dan krijgt u een leesbare versie)

Al met al dus weer een geslaagde dag waarin veel heeft mogen plaatsvinden. Het geeft een warm en dankbaar gevoel wanneer zoveel mensen eenzelfde doel hebben.

"Elkaar bijstaan en helpen"

Het bestaat dus nog steeds in deze wereld. Ik hoop dat een ieder die deze actie, dit project leest, ervan mag leren. Samen sta je sterk, en maak je deze schitterende goal.