Aanpassing dag 10;

woensdag 10-12-2003: Vanmorgen naar Emmeloord gereden om de extra uitnodigingen op te halen bij Drukkerij Feiko Stevens. Vervolgens een afspraak gemaakt met "van der Heide Reiniging" te Emmeloord. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het poetsen van auto's. De afspraak staat gepland op woensdag 17 december om 08:00.

      

Ook AES (Auto Elektro Service) in Emmeloord gesproken m.b.t. het inbouwen van de elektrische lier. Dit staat gepland op maandag 13 december om 13:00 uur.

Folders:
Omdat alle uitnodigingen (650 stuks) nu binnen zijn, kunnen deze worden gevouwen. Volgens navraag zijn er 630 postadressen in en om Creil die deze uitnodiging in de bus krijgen.

Vis:
Lub Loosman heeft een vers visje geregeld voor Notaris Herwijer waar wij vanavond de akte gaan tekenen. Lub, bij deze heel hartelijk dank voor je moeite en gouden tip.

Gratis:
Notaris Herwijer, van:
notariskantoor Herwijer
Thomas Seerattstraat 1
Kampen
Telf. 038-3325555

heeft deze benodigde akte geheel gratis opgesteld, waar wij met ons allen erg blij mee zijn, en de notaris nogmaals via deze weg heel hartelijk daarvoor willen danken.

      

Afspraak notaris:
Om 19:45 was het verzamelen. Age Mulder (Voorzitter Dorpsbelang) Meinderd Huizinga (Vice voorzitter Dorpsbelang) Marjo & Albert van Boven (Ouders van Danny) en de organisator.

Rond 19:55 reden wij met twee auto's richting Kampen, alwaar wij om 20:20 arriveerden. We moesten even wachten omdat wij te vroeg waren, de afspraak was gemaakt om 20:30.

      

De notaris arriveerden keurig op tijd, en na kennismaking en begroeting werden wij hartelijk uitgenodigd om binnen te komen.

Vol enthousiasme werd een oud klokmechanisme even voor ons opgedraaid en gedemonstreerd, en hebben vol bewondering een ruimten bekeken waar de tijd even 100 jaar terug is gezet. Na enige uitleg m.b.t. het historische pand en authentieke stukken zijn wij vervolgens naar de "tekenkamer" gegaan met z'n allen.

      

Daar werd ons eerst koffie aangeboden, en heeft de notaris eerst de identiteitsbewijzen gecontroleerd. Na deze controle werd de akte doorgenomen en hier en daar toegelicht. Na het voorlezen werd een ieder verzocht de akte te tekenen.

Na het zetten van de handtekening is er nog enkele minuten gezellig gepraat waarna wij allen huiswaarts keerden.