2002 Project Turkije

Homepage | Contact

Welcome

 

Samson juli 2002

Veel kunnen doen deze maandf voor Turkije.

B De blijde berichten staan op volgorde hieronder vermeld:

       

Samsun Turkije
Deze maand is Stichting HUN (Mike van de Beek) voor 4 dagen naar Samson aan de Zwarte Zee in Turkije geweest om een 19 jarig meisje te helpen. Anton Kruitwagen uit Eindhoven en Ali Etik hebben dit mede mogelijk gemaakt, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.
       

Het meisje heeft twee jaar geleden een ongeval gehad vlakbij haar ouderlijk huis, toen zij bijna thuis was, hetgeen resulteerde dat zij aan haar benen verlamd is geraakt. Twee jaar lang heeft zij in een hoekje gelegen van de kleine woonkamer in haar ouderlijk huis.

Geld is er niet voor onderzoek of een eventuele operatie, daar haar vader geen (vast) werk heeft en probeert d.m.v. de verkoop van ma?skolven een broodje op de plank te krijgen. Het was schitterend om te zien hoe blij dit meisje was en is, daar zij nu weer mobiel kan zijn. Mobiel d.m.v. een "gewone" en een elektrische rolstoel. Na twee lange jaren van immens verdriet, was er weer een glimlach op haar gezicht. Dankzij een paar geweldige mensen die dit hebben mogelijk gemaakt.
       

Ook U kunt hieraan meewerken, alle kleine beetjes helpen, en u maakt een mens weer gelukkig. Neem gerust contact op met Stichting HUN om de mogelijkheden eens te bespreken.

Computers:
Nogmaals kwam Triple P uit Vianen (www.triple-p.nl) .nl in de schijnwerper, daar zij ditmaal 25 complete computers hebben afgestaan aan Stichting HUN. De Stichting is hier dan ook enorm blij mee, want zoals het er naar uit gaat zien, gaan deze computers naar Yalowa (Turkije). Ook daar willen de kinderen graag verder leren. Wij hopen dan ook dat het spreekwoord nog steeds van kracht is: "Goed voorbeeld doet goed volgen" Heeft u als bedrijf of organisatie nog afgeschreven computers staan, Stichting HUN haalt deze met liefde bij u op, ongeacht de hoeveelheid. Bel gerust voor informatie.
       

Media:
Het bestuur van Stichting HUN heeft de afgelopen maand gesprekken gevoerd met diverse media. Er zullen o.a stukjes worden geschreven in: UFUK, MERHABA en DOGUS. Tevens heeft er een interview plaatsgevonden bij het lokale TV station TTA (Turkse Televisie Amsterdam).
       

Wilt u ook meewerken of Stichting HUN ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefoon: 06 48 95 06 18
       

Met vriendelijke Groet,
Mike van de Beek

"Nil Volentibus Arduun" --- Betekend: Niets is onmogelijk voor hen die echt willen!