Welcome to 2002 ProjectAlbanie

Dagboek: Zondag 10 februari 2002 Het is 20:10 als Jan van de Kooy arriveerd bij het AC-restaurant in "De Meern". Het was een blij weerzien. Wij hebben de spullen overgepakt vanuit de luxe auto in de vrachtauto, afscheid genomen van Inge, die mij (Mike) heeft gebracht, en zijn om 20:30 gaan rijden richting Duitsland..

Zondag 10 februari 2002

De route zal over de zogeheten 3 gaan in Duitsland, via Oberhausen, K?ln, Frankfurt, Nurnberg, M?nchen, en dan richting de Brennerpas in Oostenrijk, gevolgd door Italie.

   

Om ons keurig aan de wet te houden m.b.t tot de rijtijdenwet, hebben wij om de 4 1/2 uur gewisseld, en drie kwartier gerust. Het begin van de reis was zeer voorspoedig omdat wij het drukke verkeer wat normaal na het weekend op gang komt ver voor waren.
   

Goede koffie, een goed gesprek, en de mogelijkheden tot snelle vooruitgang, waren de ingredi?nten van een geslaagde eerste helft.


Wij hopen op een gezegende en voorspoedige reis, en verwachten dan ook niet dat deze reis langer dan 12 dagen gaat duren. De ontwikkelingen van deze reis is wederom in het welbekende dagboekvorm te lezen.

Met vriendelijke Groet,

Jan van de Kooy & Mike van de Beek