Welcome to 2002 ProjectAlbanie

Dagboek: Vrijdag 16 februari 2002 Bari. Havenstad Italie Om 08:00 uur precies gingen de deuren open van de Ferrie, ofwel wij waren gearriveerd en afgemeerd. Achteruit de boot af deze maal. Helaas maakte de politie hevige bezwaren om dit vast te leggen, vandaar geen foto..

Zaterdag 16 februari 2002

Vanaf Bari (Italie), zijn wij via de Autostrada richting Napoli (E16) gereden. Onderweg even gestopt om te zorgen voor de inwendige mens. Jan heeft de eerste 4 1/2 uur voor de boeg, dus kan ik (Mike) heerlijk relaxed genieten van het uitzicht.


Omdat wij alle tijd hebben om te praten, is het realiseren van een goede vrachtwagen voor de hulpgoederen transporten onderwerp van gesprek. Dit is ons inziens hard nodig, omdat veel van deze wagens erg veel te wensen over laten. Slecht onderhouden, slecht verzorgd, en sterk verouderd materiaal wordt veelal gebruikt in deze sector. Ikzelf (Mike) ben al jaren bezig met plannen om mijzelf definitief te storten ofwel in te zetten voor dit soort werkzaamheden. Het plan neemt steeds vastere vormen aan, en wij hopen u hieromtrent goed nieuws te mogen melden op afzienbare tijd.


Na wederom een pauze te hebben genomen, zijn wij van de autostrada afgegaan en via "Frosinone" binnendoor gereden naar "Anzio". Dit is een plaats net onder Rome, alwaar wij komende maandag onze terugvracht moeten laden.


Het is een mooie route die wij rijden, en op ons gemakje zijn wij rond 17:00 uur aangekomen aan de buitenrand van Anzio. Wij zijn gaan parkeren bij een selfservice tankstation. Hier hebben wij lekker gegeten, de cabine opgeruimd, en de slaapplekken gereed gemaakt voor de komende nacht.

Rustplaats.
Tevens hebben wij het thuisfront via de satelliet en GSM op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen. Daarna het dagboek bijgewerkt, een slaapmutsje genomen, en vervolgens zijn wij gaan slapen.

Met vriendelijke groet,
Jan van de Kooy & Mike