Welcome to 2002 ProjectAlbanie

Dagboek: 7 februari 2002 Rond 11:30 uur gaat de telefoon en heeft Mike een oude bekende aan de telefoon in de vorm van Jan van de Kooy. Jan is 67 jaar en al 25 jaar Evangelist. Tijdens de huwelijksreis van Inge & Mike in Albanie, hebben wij Jan en zijn vrouw mogen ontmoeten..

Start

Zijn vraag is of ik hem wil ondersteunen voor een hulpgoederentransport naar Albani?. Dit transport zal onder de vlag van Dorkas te Andijk geschieden.


Vrijdagmorgen 8 februari mocht ik Jan verblijden met het bericht dat dit tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Er moest eerst het een en ander geregeld worden zowel met werkgever als priv?. De afspraak wordt gemaakt dat wij elkaar zondagavond 10 februari zullen ontmoeten bij het AC-restaurant in "De Meern" bij Utrecht. Zaterdag 9 februari is benut om de tas te pakken, en de verdere benodigdheden te regelen wat zo'n reis met zich mee brengt. 's Avonds nog een gezellige avond samen met Inge mijn vrouw doorgebracht, en herinneringen opgehaald m.b.t dezelfde reis die wij samen hebben gemaakt als huwelijksreis naar Albani?.
   

Wij hopen op een gezegende en voorspoedige reis, en verwachten dan ook niet dat deze reis langer dan 12 dagen gaat duren. De ontwikkelingen van deze reis is wederom in het welbekende dagboekvorm te lezen.

Met vriendelijke Groet,

Jan van de Kooy & Mike van de Beek