Welcome to 2002 ProjectAlbanie

Dagboek: Maandag 18 februari 2002 Vanmorgen zijn wij er om 06:15 uur uitgegaan. Effe een bakkie (lauwe) koffie gedronken, voor Mike een sjekkie en toen bellen naar de bevrachter in Holland. Helaas kregen wij die niet eerder te pakken dan 08:30 uur..

Maandag 18 februari 2002

Jan herinnerde zich een naam van een bedrijf waar hij ooit jaren geleden ook eens heeft geladen. Mike is even navraag gaan doen, en ja hoor...... de Italianen wisten waar wij wezen moesten. Dus het gas erop. gelukkig bleek het niet zo heel ver uit de buurt te zijn, dus wij waren er zo. Helaas bleek toen de bevrachter belde dat dit niet het goede adres was. Maar ook hierin werden wij in voorzien, en het bleek nog geen 1 km van ons vandaan te zijn.

   

Aangekomen bij het juiste bedrijf, konden wij meteen voor de ramp (laadplek) rijden. Mike werd verzocht om de pallets te laden, waaraan gehoor werd gegeven. (CMR.....?) Om 09:50 uur was deze klus geklaard en was het wachten op de papieren. Wij werden keurig geholpen met onze souvenirs, want de krat uit Albani? bleek te groot. Alles werd overgepakt en in plastic folie gerold, waarna de grote stukken op de bestaande lading werd geschoven.

   

Wij willen proberen vandaag in Duitsland te komen via de Brennerpas Oostenrijk. Daar de wettelijke uurtjes maken, en dan zoals het ernaar uitziet dinsdagavond thuis te zijn.

Vanaf Anzio, via Rome, gevolgd door Firenze, waar wij om 15:45 uur van plaats verwisselen, zijn wij langs Bologne gereden. Rond Firenze veel bergen en mooie uitzichten.

   

Om 02:00 uur zijn wij gaan slapen bij Trento (Itali?). Ongeveer 160 km voor de Oostenrijkse grens. Helaas door omstandigheden hebben wij ons oorspronkelijke plan - Duitsland - niet kunnen halen. Toch hebben wij ook vandaag weer alle reden om de Heere te danken voor ZIJN bewarende hand.

Met vriendelijke groet, Jan van de Kooy & Mike