Welcome to 2002 ProjectAlbanie

Dagboek: Maandag 11 februari 2002 Om 00:30 uur was onze eerste stop, en hebben een bakkie koffie gedaan en getankt. Helaas zat er een nare bijsmaak aan, daar wij erg schrokken van de prijs. 5,00 fur eine grose tasse kaffee. Om niet weer hierin te tuinen, hebben we eerst even een koffiezetapparaat gekocht voor Jan bij onze volgende stop onder Munchen..

Maandag 11 februari 2002

Ik was mijn koffiezetter zelf helaas vergeten, en Jan had er nog geen een, dus dat was dan bij deze gerealiseerd. Jan ik hoop dat je er nog jaren plezier van mag hebben.


   

Omdat de reis echt vlot verliep, konden wij de combinatie maandagavond rond 20:00 uur ter hoogte van Pescara (Itali?) aan de kant zetten om te gaan eten, en om van onze nachtrust te genieten.

   

Wij hebben gezellig zitten babbelen over van alles en nog wat in het restaurant tijdens het eten, en zijn rond 21:00 uur naar bed gegaan. Samen nog even een slaapmutsje genomen in de vorm van een Bols en een Whisky, wat geen overbodige luxe was, daar de nacht erg koud was en de standkachel van de wagen niet aan de gang was te krijgen.
   

   

Achterom kijkend, mochten wij dankbaar en tevreden zijn, en hadden wij beide het gevoel dat de Heere ons aan alle kanten heeft geholpen. Een BETERE BEWAARDER kan men zich niet wensen.


Met vriendelijke Groet,

Jan van de Kooy & Mike van de Beek