Index | Contact

Search

Welcome to 2001 Project Blinde tweeling

Dagboek: zondag 5 augustus 2001: Hallo allemaal, Wederom een berichtje vanuit Madison Heights, MI, USA. De gevoelstemperatuur is hier ongeveer 25/27 graden C.


Allereerst wilde ik vandaag beginnen met een verzoek aan jullie allemaal. Wij hopen dat dit verzoek gehonoreerd wordt. Dit verzoek bestaat uit het volgende:)


   


Kaartenactie:
Is het mogelijk dat jullie (allemaal) een kaartje sturen naar de familie G?rmus. Dit zal als stimulans kunnen dienen voor hen, nu ze dit zo erg nodig hebben. Het is zwaar, en zal nog zwaarder worden. Wij hopen zoals het er nu naar uit ziet a.s. zaterdag weer thuis te zijn. Het zou mooi zijn voor de familie als er een berg post ligt m.b.t. het meeleven van deze familie en hun kinderen. Probeert u zichzelf eens te verplaatsen in een zelfde situatie, hoe zou u het vinden? Zoals het clich? zegt: "Het is een kleine moeite en een groot gebaar".


   


In overleg is er besloten om het adres vrij te geven uitsluitend aan diegene die elke dag een mailtje ontvangen. Wij verzoeken de "De Kabelkrant", Dagblad Flevoland" en "De Flevopost" een berichtje te plaatsen met deze oproep o.v.v. een adres van de krant, of kabelkrant, en dat deze ervoor zorg draagt dat de gestuurde post a.s. zaterdag wordt bezorgt bij de familie G?rmus. Dit laatste om de privacy van de familie te waarborgen. Wij zouden het op prijs stellen als wij hier een reactie op zouden krijgen, zodat wij weten dat hieraan wordt gewerkt.

Het kaartje kunt u sturen aan:
Emirhan en Arda Gormus
Gondel 31-06
8243 CW Lelystad


   


Verder vandaag:
Emirhan heeft wederom de afgelopen nacht geslapen bij Mike en Inge. Het ging beter als de vorige keer. Yep... geloof het of niet, Emirhan heeft genoegen genomen met een nachtelijke rit van maar 45 Mile.. :-) Hij heeft verder goed geslapen, en is vanmorgen heerlijk in bad geweest. Hij heeft ervan genoten. Het was een gespetter en geschater van jewelste.

   


Om 9:00 uur zijn Mike en Inge naar de kerk geweest. Deze is op ongeveer 5 minuten afstand van het hotel. In de overtuiging een "goede"kerk te bezoeken, kwamen wij er achter dat het om een totaal andere stroming ging. We waren in ieder geval onder de kap, waar wij op zondag2 thuis horen.


   


We hebben wederom dankbaar gebruik gemaakt van de "Pool" welke bij het hotel hoort. Het is en was wederom erg warm. Voor de "Twin"hebben wij een tent gemaakt van handdoeken, zodat zij uit de felle zon lagen en niet het risico liepen geroosterd te worden als een kippetje op de barbecue.


   


Wij leven met z'n allen toe naar morgen. Om 06:00 uur dienen wij aanwezig te zijn in het ziekenhuis m.b.t. Arda. Het is spannend wat er boven ons hoofd hangt. Om rond 08:00 uur zal hij "geholpen"worden. Rond 18:00 (nederlandse tijd) weten wij denk ik iets meer.


   


Dit was het voor vandaag. Wederom hopen wij jullie morgen meer, en goed nieuws te melden. Wij hopen dat een ieder gehoor geeft aan de oproep om een kaartje te sturen. Het maakt niet uit of u deze familie nu kent of niet. Het is het idee.
Welterusten en tot morgen bij gezondheid.

Met vriendelijke Groet, Inge & Mike van de Beek

Met vriendelijke groet. Mike