Index | Contact

Search

Welcome to 2001 Project Blinde tweeling

Dagboek: Zaterdag 11 augustus 2001; De vliegreis was vlot verlopen. Het eten en de bediening waren meer dan perfect.

Aankomst schiphol. Dit was een fantastisch fijn moment. Veel vrienden, en kennissen stonden ons op te wachten, samen met de media. Wij waren moe maar voldaan. De controle van bagage en paspoorten alsook de interviews waren gelukkig vlot verlopen. Wij wilden erg graag op huis aan. (Meer filmpjes - ook van de MEDIA - kun je zien via: Diversen + Media


   


Hakan, Hanife en de tweeling werden rechtstreeks naar huis gebracht, want die hadden veel te verwerken en waren redelijk aan het einde van hun Latijn. Slapen en nog eens slapen was hetgeen zij erg graag wilden. De thuisreis verliep gelukkig voorspoedig, en rond 12:00 uur waren wij (Inge & Mike) weer thuis. Keurig afgeleverd door onze prive chauffeur Ayhan. De buren hadden onze woning keurig verzorgt, en dat scheelde ons een hoop werk.

Toen wij ons huis weer zagen, waren wij blij. het stond er nog.... :-) dus wij zouden zo naar bed kunnen.
Maar ja, helaas plicht roept, zoals koffer uitpakken, de broodnodige telefoontjes plegen en even achter de computer zitten en alle gegevens verwerken vanaf de laptop naar onze server.


   


Maar.......het eerste wat wij hebben gedaan was onze "kinderen" ophalen. Yep,... zij heten Charlie en Roxy, ofwel dit zijn onze hondjes. De lieve buurtjes hebben keurig op hen gepast zolang wij in Amerika waren, en hebben ze ook lekker verwend. Als verrassing hebben wij een dagboek van deze lieve mensen ontvangen waarin alle anekdotes van onze twee lieverds in stonden vermeld, en jawel,.... met foto's. Dit is een schitterend aandenken voor ons. Nogmaals onze dank daarvoor, alsook voor de meer dan perfecte verzorging.

   


Toen alle hectiek een beetje achter de rug was, zijn wij eerst even lekker gaan slapen. Heerlijk was dit. Nadien was het nog een hoop geregel van administratieve rompslomp e.d. Wij kregen veel telefoontjes met de vraag hoe het was verlopen en wat de verwachting was. Er zijn nog enkele interviews geweest m.b.t de media, en na enkele weken kwamen wij pas in een rustiger vaarwater.

De bedoeling is dat wij nog een pagina aan dit onderwerp wijden. "Epiloog". Daarna zal de informatie stoppen. Wij hopen deze pagina nog dit jaar te kunnen realiseren. Onze dank voor jullie medewerking, aandacht en interesse zover.

Met vriendelijke Groet en misschien zien we elkaar nog eens bij een ander projectje, Inge & Mike van de Beek