Index | Contact

Search

Welcome to 2001 Project Blinde tweeling

Dagboek: zaterdag 4 augustus 2001: Hallo allemaal, Wederom een berichtje vanuit Madison Heights, MI, USA. De gevoelstemperatuur is hier ongeveer 31/32 graden C.


   

   


En samen hebben zij plezier. Vannacht hebben Hakan en Hanife beter geslapen als de voorgaande nachten. Emirhan en Arda beginnen een beetje aan de situatie te wennen. En dit is fijn voor ons allemaal. Mike en Inge hebben dankzij een "wonderpil" aan een stuk, als een blok geslapen. Wij zijn dan ook beiden een stuk opgeknapt en uitgerust.

Vanmorgen hebben wij met z'n alleen eerst heerlijk ontbeten, en daarna even de rek- en strekoefeningen met de kinderen gedaan. Toen zijn wij "even" het zwembad onveilig aan het maken geweest. (zie hiervoor de foto's) :-)


   

   


Na de zwempartij en lichamelijke oefeningen, zijn we eerst maar weer eens voor de inwendige mens gaan zorgen. Dit lukte zeer goed, dus maken jullie je daar maar geen zorgen over. Daarna zijn we met z'n allen in de auto gestapt om een rondje te rijden, en om een paar speeltjes te kopen voor Arda en Emirhan. We hadden de adviezen gelezen op de ROP-site, en zijn dus naar een dierenwinkel gestapt. Hakan heeft daar twee speeltjes uitgezocht met felle kleurtjes, hetgeen bevordelijk is voor de tweeling.


   


Vandaar zijn we een klein stukje verder gereden, en vielen met onze neus in de boter. Er was een oldtimershow op de openbare weg. We kunnen gerust zeggen dat er leuke boodschappenautootjes tussen stonden. We hebben enkele foto's toegevoegd (voor onze hobbyisten), die jullie kunnen bekijken.
Toen was het weer tijd om naar het hotel aan te gaan. Het was erg warm, en de tweeling kan niet zo lang in deze hitte buiten zijn.


   


Goed en wel op onze, door airco gekoelde, kamers beland, klopte Hakan bijna onze deur aan gort. Help.... Help,.....!!! Mike vloog overwind en opende de deur, Hakan riep..... snel, snel,..... Mike achter Hakan aan, hun kamer binnen totaan de wasbak. En..... Mike had natte voeten. Wat was nu het geval, de spoelbak van het toilet had het begeven, er zat een gat in. Daardoor liep al het water eruit, en doordat de vlotter niet goed terug kwam liep de keukenvloer over. Gelukkig was de monteur zeer snel ter plekke, en heeft samen met zijn compaan het euvel op zeer snelle en profesionele wijze verholpen.
<
   

   
>br>

br /> Hmmm, zou een beetje lijm misschien helpen?
Dit was het voor vandaag. Vol spanning leven we naar a.s. maandag toe, waar wij om 06:00 's morgens in het Beaumont ziekenhuis worden verwacht m.b.t. het onderzoek van Arda. Om 08:00 lokale tijd zal dit onderzoek plaatsvinden. Wij hopen u hierover te berichten.

   

   


Het vervoermiddel van de monteur, een golfwagentje. (Wordt veel gebruikt boor deze doeleinden in de USA. Goede zondag allemaal, en naar wij hopen tot a.s. maandag met meer en naar wij hopen goed nieuws. Oja, Mike heeft ook maar een wagentje gekocht op de automarkt. Wij zijn nu nog even aan het verzinnen hoe of wij deze gaan meenemen naar Holland.   


Sh?t, en nu rijden in dat ding. Hmmmmm.........., Hmmm, nu kan ik tenminste een feestje bouwen in de cabine.


Met vriendelijke Groet, Inge & Mike van de Beek

Met vriendelijke groet. Mike