Index | Contact

Search

Welcome to 2001 Project Blinde tweeling

Zoals gezegd hebben wij geen dagboek meer geschreven. Nog enkele foto's zijn gemaakt op weg naar het vliegveld in Detroit, Michigan USA. De vlucht is voorspoedig verlopen. We hebben kunnen slapen in het vliegtuig, wat alweer een voordeel opleverde in Holland. Wij waren moe van alle inspanningen, de te verwerken emoties e.d, maar ook ontzettend dankbaar en blij.   


Inge samen met Emirhan op de Motel-kamer. Nog even ravotten voor wij op weg gingen naar huis. Op weg naar het vliegveld zijn wij nog even gestopt voor een laatste echte amerikaanse McDonalds. Klaar voor de reis: Hanife, Hakan, en Inge. Hakan doet de laatste bestelling bij de McDonalds. Op het vliegveld van Detroit, mogen geen foto's worden gemaakt vanuit veiligheidsoverwegingen. Wij hebben ons hier aan gehouden. Het inchecken verliep redelijk vlot. Er was nog even een misverstand m.b.t. de zitplaatsen, maar dat is snel en professioneel opgelost.


   


Even kijken of alles nog naar wens verloopt. Yep, en toen op weg naar huis. Eindelijk (hadden wij het gevoel) mochten wij dan vertrekken. Moe maar voldaan. Staat ons alleen nog de ontvangst op te wachten in Holland.   


Met vriendelijke Groet, Inge & Mike van de Beek