Index | Contact

Search

Welcome to 2001 Project Blinde tweeling

Dagboek: Dinsdag 24 juli 2001, Op de eerste plaats willen wij vandaag beginnen met alle mensen die ons een mailtje sturen van harte te bedanken. Het doet goed om zoveel medeleven te mogen ontvangen en het verzoek is dan ook hier niet mee te stoppen (e-mail adres, uitsluitend voor deze trip: mwbeek@cs.com ). Hakan en Hanife zijn blij met het medeleven, en spreken de hoop en verwachting uit dat dit allemaal niet voor niets zal zijn. Zij hebben nog steeds uw steun nodig.


   

   

   

   

Wij hebben vannacht van een zeer goede nachtrust mogen genieten. Vandaag houden we een relaxed dagje. Vanmorgen heeft Mike verse broodjes gehaald met een 'large' koffie (halve liter!). We hebben gezellig met z'n vieren op de veranda gegeten. Nadien hebben we de administratie gedaan en alle e-mail opgehaald respectievelijk beantwoord. We kunnen hier lokaal inbellen op internet, dus dat scheelt een berg in de telefoonkosten. Vervolgens zijn we het zwembad ingedoken. Mike en Hakan hebben weer salto's geoefend. Vervolgens hebben we de tweeling even met de beentjes in het zwembad laten 'proeven' van het heerlijke water. Emirhan vond het prachtig en begon gelijk te spetteren. Om ongeveer 13.00 zijn we even gevlucht voor de hitte. Tijd voor lunch en siŽsta!

   

   

   

   


Het was vandaag ook wasdag. Het hotel heeft de mogelijkheid om van een wasmachine gebruik te maken. Dit is niet alleen een uitkomst is (want een tweeling maakt ook dubbel zoveel wasgoed vuil!), maar bespaart ook onkosten. GeŽmancipeerd als we zijn, hebben we Mike en Hakan op pad gestuurd met een vuilniszak vol vuile was. En deze kwam zowaar nog schoon terug ook.

   

   
Met vriendelijke Groet, Inge & Mike van de Beek

Met vriendelijke groet. Mike