Twitter

Dagboek: 10 & 11 september 2000

De voorbereiding van de reis was (en is altijd) een heel geregel. Via Dorkas uit Andijk hebben wij in onderling overleg een datum weten te prikken om onze reis te realiseren. Er zijn diverse e-mails over en weer gegaan, en tenslotte hebben wij onze opwachting persoonlijk mogen opmaken bij Dorkas. Na een rondleiding, en wat uitwisseling van gegevens was de zaak eigenlijk al zeer snel rond. Wij willen Teun Welvaart en Carmenta Groot vanaf deze plaats dan ook hartelijk danken voor hun medewerking en vertrouwen.Wij mochten met een vrachtwagen combinatie van Dorkas richting Albanie vertrekken. De startdatum stond gepland op 12 september 2000.

De vrachtwagen waar de Huwelijksreis van Inge & Mike naar Albanie mee is gemaakt.

Nadat de startdatum was geregeld, moest er nog het een en ander gerealiseerd worden met de werkgever van Mike. Mike is werkzaam bij een groot IT-bedrijf onder de naam Aecis. (Is inmiddels opgeheven). Na het een en ander te hebben uitgelegd en toegelicht op directie niveau was dit op zeer korte termijn in orde, en niets stond meer in de weg om de reis te realiseren.

Inkopen gedaan, gas, water en licht voorzover als mogelijk afgesloten, Kleren gepakt, reisdocumenten in orde gemaakt, de laptop, portable telefoon, digitale camera en webcam mee, en........ we konden vertrekken.


Mike naast de vrachtauto bij de Dorkas vestiging in Andijk.


Click on the picture for more information.


Met vriendelijke groet,

Inge & Mike van de Beek