Twitter

Dagboek: Maandag 11 september 2000

Hallo Familie, Vrienden, Collega's en Kennissen,

Het eerste bericht van onze (Huwelijks)reis naar Albanie wat wij jullie kunnen brengen via onze laptop en draadloze communicatie. Zoals jullie weten, hebben wij alle moderne communicatiemiddelen tot onze beschikking, en wij hopen daar dan ook veelvuldig gebruik van te maken.Wij zijn om 23.00 j.l maandag de 11e vertrokken uit Lelystad. Iets eerder dan gepland, maar ondanks een dag eerder, liep het allemaal een beetje tegen. De verlichting van de combinatie moest eerst worden gemaakt, en wij moesten minder bagage meenemen, daar de ruimte van de "Trekker" niet toereikend was/is. De reis verder verloopt tot dusver spoedig.


Het bed in de cabine ligt nog vol met bagage en eten.
Hondevoer, tassen en koffiezetapparaat moet nog worden opgeruimd.

Wij hebben eerst bij de grens nog even een koffiezetapparaat gekocht, want helaas was het koffiezetapparaat van Mike zijn eerdere reizen nog niet uitgepakt en staat nog ergens in een doos op zolder.

Verder is er nog wat geld gewisseld voor eigen gebruik onderweg bij de grens, en na het nuttigen van een "bakkie koffie" zijn wij gaan rijden. Onderweg zijn wij nog even gestopt bij "Limburglaan" (een welbekende plek voor de chauffeurs onder ons) en zijn doorgereden tot vlak voor München. Morgen hopen wij via Oostenrijk naar Italie te rijden. Om gebruik te maken van vrije doorgang op de tolwegen in Italie en Oostenrijk hebben wij vrijgeleiden documenten bij ons.

Het is nu 8.30 uur, hebben net 2 uur geslapen. We houden dit bericht kort, want de UPS van Leo van der Sluis is nog niet aangesloten. Leo, een collega van Mike heeft een UPS omgebouwd, zodat er voldoende spanning onderweg is voor het gebruik van de computer en digitale camera. Leo, nogmaals bedankt voor je inzet en medewerking, wij hopen de UPS nog aan te sluiten.

Mike achter het stuur.

Charlie krijgt van Inge even wat te eten.

Zoals jullie zien is de cabine nog niet helemaal opgeruimd. We hadden verwacht een trekker met een grote cabine mee te krijgen, of in ieder geval voldoende bergruimte onder het bed. Helaas bleek dit in beide gevallen niet zo te zijn. Maar we gaan eraan werken. :-)Charlie kijkt even waar de "Bazen" blijven.


Ook Charlie (onze hond) is meegegaan op reis. Alle benodigde papieren zijn in orde gemaakt, zoals diverse inentingen en zijn dierenpaspoort. Yep,.... dit gaat een internationale hond worden.

Met vriendelijke groet,

Inge & Mike van de Beek