Twitter

Dagboek: Donderdag 14 september 2000

Hallo, Familie, Vrienden, Collega's en Kennissen,

Gisteravond, Woensdag 13 september om 23.45 uur zijn wij aangekomen in Brindisi (Italie). Helaas waren wij niet eerder in de gelegenheid jullie van informatie te voorzien, daar de UPS (de omvormer voor de stroomvoorziening) helaas niet werkt, hetgeen resulteert dat de batterijen leeg zijn van zowel camera als laptop. ...... :-(


Op dit moment zijn wij ingescheept op de boot richting Igominitsa (Griekenland). De ticket controle verliep voorspoedig, de fax van Dorkas aan de Ferry-maatschappij heeft zijn werk weer gedaan. Het is nu al weer fantastisch weer. 28 graden, en het is pas 9.30 uur. Om 10.00 hoopt de boot te gaan varen en hopen wij om 19.00 uur aan te komen in Griekenland. Dan zal de reis nog 8 uur in beslag nemen voor wij op plaats van bestemming zijn gearriveerd.

De veerboot waar wij mee naar Igominitsa varen.
Even een foto van de zijkant genomen.
Inrijden van de vrachtwagen op de boot.

Afgelopen nacht een zeer slechte nacht gehad. Veel muggen, en veel warm. Resultaat..... Inge in de cabine en Mike buiten op het beton in z'n slaapzakje. Het heeft weinig geholpen, want ik (Inge) zag er al niet uit, maar nu helemaal niet meer. Onder de bulten...... :-(


Foto van Brindisi vanaf het dek.
De parkeerplaats vanaf het dek.

Even enige mailtjes persoonlijk gericht aan:

John Ribbe:
De foto's zijn mooi geworden, ALS HET GEHEEL KLAAR IS BEN JE VAN HARTE UITGENODIGD (sorry Capslock....) om deze te komen zien.

Remco Angioni:

I'll miss you little brother, are you looking around....? :-) If you know what I mean...?

Vrienden:

Hmmm, ik wist niet dat ik die had... :-) (Meestal heb ik maar een kwartje nodig om mijn vriendenkring te bellen, en dan krijg ik nog geld terug ook....) Lief van jullie allemaal namens Inge en mijzelf, jullie meeleven en belangstelling en.... jullie e-mail en telefoontjes.

Jan
(Buurman) even voor de statisticks: Ik ben gisterenmorgen om 7.30 uur gaan rijden vanuit Bolzano (Italie) alwaar wij een nacht hebben gemaakt van 12.00 uurtjes. Om 12.00 even gestopt om te eten, en om 13.30 weer het gas erop tot 18.00 uur. Ons potje gekookt en even gerelaxt, en om 19.30 uur wederom het gas erop tot zoals eerder genoemd 23.30 uur. Resultaat was dan ook 1100 KM gereden.

Onze hut. Heerlijk een douche...
.De maatschappij waar wij mee hebben gevaren.

Verder hopen wij de batterijen weer te hebben opgeladen als wij de grens Albanie - Griekenland bereiken. Wij zullen proberen een paar leuke shots te sturen.

De reis op zich is tot op heden zeer voorspoedig verlopen. Helaas is het niet wat wij hadden verwacht, want de tijdsdruk was dominant aanwezig, terwijl de bedoeling was en is om het rustig aan te doen en te genieten. De boot moest letterlijk en figuurlijk worden gehaald. Wij hopen dit op de terugweg te doen.Inge staat even te genieten van het uitzicht en het mooie weer.
Hmmmm...... dit is toch wel lekker.

De planning is dat wij vannacht nog aankomen aan de grens Griekenland - Albanie. Mocht dit gelukken, dan kunnen wij morgen vrij maken bij de douane (papierformaliteiten) en eventueel de boot nog op tijd terug halen naar Italie. Mocht het nu tegenzitten, dan gaat de boot helaas niet eerder dan a.s. dinsdag de 19e. Wij zullen ons dan vermaken in Griekenland.... :-)

Inge & Charlie

Mike staat te genieten.

Verder valt de ruimte in de cabine erg tegen. (Misschien ook omdat ik (Mike) het anders gewent ben geweest) Het is rommelig en dat zit erg ongemakkelijk. Wij zullen hier maar niet teveel over uitweiden en maar denken aan mensen die het nog slechter hebben als ons. Dit is soms best wel even moeilijk.


Even genieten van dit mooie plaatje.

He,... wat....? Hmmmm ik ben op de foto gezet.

Wij beide Inge & Mike groeten jullie, en hopen elkaar weer in levende lijve te ontmoeten

Aecis BV:

John Bedet,
De film welke die is gemaakt in R'dam, is onderweg naar je toe. Wat het kost maakt mij niet uit, als het maar een mooi geheel wordt. Ik hoop je daarover te spreken.

De haven in Brindisi. (Italie)

Met vriendelijke groet allemaal, en GODS zegen toegewenst aan een ieder, en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Inge en Mike

Inge & Mike van de