Twitter

Dagboek: Dinsdag 12 september 2000

Het 2e bericht vanuit onze mobiele post, ofwel onze vrachtwagen. Het is toch wel fijn als je alle communicatiemiddelen tot je beschikking hebt. Telefoon, Fax, E-mail, Internet, Een zender (27MC) in de vrachtwagen, en zelfs een kleine portable kleurenprinter. Die hobby's van Mike zijn zo gek nog niet.... :-)

Mike heeft diverse oud collega's gesproken, en het is leuk als je merkt dat Mike al veel op de weg heeft gezeten. Als je z'n glimneus ziet, dan ga je haast denken dat hij weer voor vast de weg op zou willen. Voor hem is het weer als van oudst.Parkeerplaats in Duitsland.

Vanmorgen zijn wij rond 8:30 uur opgestaan, en hebben eerst even uitgebreid gegeten, en ons gewassen. Daarna de cabine een beetje opgeruimd, want anders is het wel heel erg krap.

Mike is bezig geweest met een poging om de UPS aan te sluiten hetgeen nog niet helemaal wil lukken. Deze UPS is nodig om alle communicatiemiddelen van stroom te voorzien, of de batterijen daarvan te kunnen opladen.

Maar misschien bij een volgende poging.

Hoezo nieuwsgierig....?
Nou baas, is dat effe makkelijk!
Toen wij weer rijklaar waren, zijn wij via Oostenrijk naar Italie gereden. De bedoeling is dat wij Rimini (Italie) zullen halen om daar te overnachten. Verder gaat alles naar wens, en wij genieten volop.

Soms is Charlie ook best wel moe... :-)
Charlie moest er even uit. (Sanitaire stop)
Een ieder de groeten vanaf deze kant, en naar wij hopen tot morgen bij gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Inge & Mike van de Beek