homepage | contact

Twitter

"Zelden of nooit krijgt iemand overwinning die zich niet vooraf heeft toegerust. Zoals het gaat in het natuurlijke, gaat het ook in onze strijd tegen de zonde."

Dagboek: Vrijdag 21-05-1999

Vandaag hebben wij contact gehad met het OC in Deelen, en de directeur Peter Kok gesproken. Hij melde ons dat de inzet zou worden beloond en dat de familie Abazie mee mocht naar Bunschoten. Dit was een bekroning op alle inzet van een ieder die zich voor deze actie heeft sterk gemaakt. Het was heerlijk nieuws.


Alle spanningen vielen van ons af. Wij waren nu in de gelegenheid de actie te kunnen afsluiten. Het gevoel van "stranden op de eindstreep" werd teniet gedaan. Alle inzet, de vele telefoontjes, de vele contacten, het heen en weer rijden, het regelen van zaken, daar kwam een einde aan.


Wederom een klus geklaard met een tevreden afloop. Het is tevens weer een bewijs dat je met z'n allen tot grote dingen in staat bent.

De lijfspreuk "Nil Volentibus Arduun" (Betekend - Niets is onmogelijk voor hen die echt willen.....!) is nog steeds van kracht.

Wij kunnen beginnen met dit boek voorzover als mogelijk definitief af te sluiten.


Met vriendelijke groet,

Ahmed Bulut & Mike van de Beek