homepage | contact

Twitter

"Jezus was een geschenk en een offer, hij wilde niets voor zichzelf houden, ook niet het Gode gelijk zijn."

Dagboek: Maandag 03-05-1999

De eerste dag van vertrek richting Albani?. We werden uitgezwaaid door familie, vrienden en kennissen en allerlei mensen die ook hadden bijgedragen aan de actie. De pers was ook aanwezig in de vorm van "De Kabelkrant", "Gooi & Eemlander" en "Het Veluws Dagblad". Allereerst gingen wij richting Amersfoort en wel naar het Busbedrijf "MIDNET" De reden hiervoor was dat het bedrijf in de eerste instantie een bus ter beschikking had gesteld, maar dit is door omstandigheden niet doorgegaan. Daarom heeft het bedrijf ter compensatie een volle tank diesel ter beschikking gesteld. (Waarvoor nogmaals onze dank).

Van Amersfoort zijn wij richting Nijmegen gereden. Daar heeft de vorige werkgever van Mike (TRANSPOSE) zich gevestigd, en heeft alle benodigde reisdocumenten en douaneformulieren voor ins in orde gemaakt. Daar aangekomen hebben wij de papieren doorgenomen en een bakkie koffie gedaan.

Om 16:00 uur zijn wij op weg gegaan naar Albani?. Wij hebben gereden tot Duitsland. Helaas anderhalf uur over tijd m.b.t de tachograafschijf (Registratie rijtijdenwet), maar dit kwam door een enorme file waar wij in terecht zijn gekomen.

Wij hebben een lekkere maaltijd buiten klaargemaakt, en terwijl wij hiermee bezig waren hebben wij veel succes wensen in ontvangst genomen van een groep passanten die een busreis aan het maken waren. De Duitse Buschauffeur bood aan een kopje koffie voor ons klaar te maken, waar wij heerlijk gebruik van hebben gemaakt.

Tijdens het eten kwamen wij "Martine" tegen. (De welbekende chauffeursdominee). We hebben heerlijk zitten praten over allerlei dingen, maar het belangrijkste in ons leven kwam ook zeker aan de orde. Hoe tot eer van GOD te mogen en kunnen leven. Ook hij was op weg naar Albani?, en misschien zullen wij elkaar daar weer mogen ontmoeten.

Na een uurtje hebben wij de LKW (vrachtwagen op z'n Duits) weer richting M?nchen gestuurd. 's-avonds kwamen wij daar om ongeveer 01:30 uur aan. Wij hebben de wagen aan de kant gezet en zijn lekker gaan slapen. Het was een enerverende dag. Moe maar tevreden.

Met vriendelijke groet,
Ahmed Bulut & Mike van de Beek