homepage | contact

Twitter

""The more you know God, the more you realise you need to know Him more"

1999 Project Kosovo - Albanie

6 Kosovo vluchtelingen via Albanie naar Nederland gebracht en een hulpgoederen transport in Albanie afgeleverd middels een schitterende actie. Dit hoofdstuk, dit project geeft het verhaal weer omtrent een hulpactie vanuit Nederland, van een familie uit Kosovo tijdens de oorlog aldaar.
Familie Abasi:
Familie Abasi - 1999 Project Kosovo Een "doodgewaande broer" van vluchteling Iza Abasi uit Bunschoten, en zijn familie bestaande uit: Moeder, zuster met zwager en dochter van 13 jaar, en broer met vrouw en een dochtertje van 1 jaar die ernstig ziek is, leven in erbarmelijke omstandigheden in Albanie, waar deze familie is heen gevlucht vanwege de oorlog in Joegoslavi? en omstreken. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door een geldinzameling via de inwoners van Bunschoten, en de Turkse gemeenschap uit Amersfoort en omstreken. Alle dank gaat dan ook naar deze mensen die zich hiervoor hebben ingezet.

Burgemeester Groen van Bunschoten-Spakenburg:
Burgemeester Groen Bunschoten-Spakenburg - 1999 Project Kosovo De omstandigheden, hoogtepunten, en wat er zoal per dag is ondernomen en gebeurde ten tijde van dit project, is in een dagboekverslag weergegeven. Wij hopen dat u er iets aan heeft, zodat ook u in staat bent uw medemens te helpen indien nodig. En vaker is het dichterbij dan u denkt. Het gaat mij er persoonlijk om, om kennis en ervaring te delen met andere.


Mike van de Beek:
Mike van de Beek - 1999 Project Kosovo Als u dit heeft gelezen, zult u zien dat wij hier in Nederland nog steeds niet te klagen hebben, maar dat wij kwalitatief hoogwaardig leven. Geen oorlog en vrijheid van meningsuiting. Door vele mensen wordt dit helaas onder gewaardeerd.


"Heb uw naaste lief gelijk uzelf" Houd veel meer in dan menig mens denkt!. Het is een gebod door GOD ons gegeven. En het geeft een verschrikkelijk goed en tevreden gevoel dit te kunnen en mogen doen. GOD geeft ieder mens capaciteiten en kwaliteiten om deze tot ZIJN eer te kunnen en mogen gebruiken. Laten wij dit indien nodig dan ook gezamenlijk doen.


Buren - 1999 Project Kosovo     Buren - 1999 Project Kosovo

Mocht u vragen hebben, of opmerkingen, dan zijn wij graag bereid voor zover als mogelijk deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Ahmed Bulut & Mike van de Beek