homepage | contact

Twitter

"Wijs is wie zo waakzaam is, dat hij bliksemsnel kan ingrijpen als dat het beste is voor zijn naaste."

Dagboek: Dinsdag 04-05-1999

Het is schitterend weer, en wij zijn vanmorgen rond 10:30 uur vertrokken. Wij hebben goed geslapen en hebben lekker gegeten. Inmiddels hebben wij Oostenrijk al doorkruist en achter ons gelaten, en zijn op weg naar BOLOGNE (Itali?). Daar willen wij proberen de nacht door te brengen. Mike is alweer een hoop (oud)collega's tegengekomen, en dat veroorzaakt telkens weer vragende blikken en- of opmerkingen. "Mike weer achter het stuur?"
Ahmed maakt eten klaar
Ahmed in de cabine
Mike zit lekker te eten op de parkeerplaats naast de vrachtauto.


Ook "mijn" oude vertrouwde M.A.N vrachtwagen ben ik tegengekomen met uiteraard een andere chauffeur. Dit gaf best wel even een stekend gevoel.

Verder geeft het een schitterend gevoel hoe wij door de mensen onderweg worden opgevangen. Dit uiteraard mede door de grote stickers die wij op de vrachtwagencombinatie hebben aangebracht.

Het eten is voortreffelijk alsook het weer. Wij zijn goed uitgerust en hebben vandaag Adam Abazi gesproken via de telefoon, (Adam Abazi is de jongere broer van Isa Abazi uit Bunschoten) die op dit moment in Albani? verblijft in de hoofdstad Tirana. Vandaag hebben wij nogmaals met de persvoorlichting gesproken en de woordvoerder van Staatssecretaris Cohen, (Charlotte Menten) met het verzoek om alsnog tot visumverstrekking over te gaan, daar wij op dit moment al in Itali? aanwezig zijn. Tevens een verzoek om indien mogelijk tot faxterreur over te gaan (Grijns).

Grens Oostenrijk
Even de papieren laten zien voor vrijgeleide
Nog net de hanger van mijn oude vrachtwagen.


Een ieder die kan bellen en in de gelegenheid daartoe is met de 2e kamer (Persvoorlichting IND & Cohen) graag een telefonisch verzoek indienen tot het verstrekken van een VISUM aan de familie ABAZI. Vragen naar Maud Bredero en Charlotte Menten.

De reis verloopt tot dusver voorspoedig. Wij hopen morgen aan te komen in de havenstad BARI (Itali?) vanwaar wij de oversteek hopen te maken naar Albani? per boot.

Wij willen een ieder groeten vanaf deze kant, en danken voor hun belangstelling middels telefoon en e-mail. Het doet ons goed. Laten wij bovenal niet vergeten de HEERE hiervoor te danken. HEM komt alle eer toe.

Met vriendelijke groet,
Ahmed Bulut & Mike van de Beek