Poverino

Lange tijd was deze website (in oude setting) te bereiken onder de naam POVERINO. Het komt dus voor dat je nog filmpjes op youtube en/of foto’s tegenkomt met de naam of het embleem POVERINO. De oude domain naam was dan ook www.poverino.nl die inmiddels al vanaf 2012 is opgeheven.

De oorsprong van deze naam Poverino was dat wij ruim 15 jaar op zoektocht waren naar een binnenvaartschip om deze om te bouwen tot bewoning. Zowel klein- als Groot vaarbewijs A/B is in mijn bezit dus daar lag het allemaal niet aan. Op deze zoektocht kwamen wij deze naam tegen met de bedoeling “ons”schip zo te noemen en vandaar dat wij de domain naam hebben vastgelegd.

De naam POVERINO betekend: “Arme sloeber” en dat vond ik eigenlijk wel humor. Wij, ik ben verre van arm. Materialistisch ten opzichte van de mensen nog geen 300 kilometer verderop al heel erg rijk en over onze gezondheid hebben wij verder niets te klagen.

Het logo heb ik zelf ontworpen en was jaren lang ook terug te vinden op mijn visitekaartje. In het logo zijn mijn beroep(en) terug te vinden zoals: Vrachtwagenchauffeur. Schipper en Certified network engineer inclusief Prince 2 en ITIL wat ik als projectmanager heb gebruikt.

Van het schip is niets gekomen en uitsluitend gebleven bij dromen. Achteraf erg blij want de uitspraak: “Koop een boot en werk je dood” is toch wel van toepassing. Na mijn ongeval in 2003 en nog diverse zaken die daarop volgden zijn we aan de ene kant erg blij dat het allemaal niet is doorgegaan. Ondanks dat het wel blijft trekken.

 

Kortom, dit is het verhaal achter POVERINO in het kort. Wees dus niet verbaasd als u dit logo of deze naam tegenkomt vanuit het verleden.

 

  

Quote: “do not have a nail to scratch his hole

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »