Patches on my Motorcyle clothing:

Patches:

Bijna elke motorrijder heeft beschermende motorkleding aan als hij/zij gaat rijden. Ook ik maak hier gebruik van of het nu zomer of winter is. Het is van essentieel belang voor je eigen veiligheid.
Motorrijders die bij een club zijn aangesloten dragen dan vaak een zogeheten front- en/of backpatch die de kleuren en de gedachten van de club verwoorden. (klik op afbeelding(en).

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen, ben ik niet aangesloten bij een club om diverse redenen. Dit neemt niet weg dat ik via mijn motorkleding toch een boodschap of signaal kan en mag afgeven. Vandaar dat je diverse plaatjes (PATCHES genaamd) op mijn motorjas en motorhesje kan lezen en bekijken. Wat ik er allemaal op heb zitten, kun je o.a. via deze pagina lezen en bekijken, of als je mij ergens tegenkomt in het veld wat heel goed mogelijk is door de vele rallies en events die ik bezoek.

 

De 1e patch heeft betrekking op mijn geloof. Ik kom voor mijn Christelijk geloof uit, wat voor mij inhoud dat GOD bestaat en naar een ieder van ons omziet. Ook naar jou. Het kruis, Bijbel en Gevouwen handen reflecteren dit o.a. Persoonlijk zijn de woorden onderin deze patch voor mij een ongelooflijke rijkdom. “HIS GRACE IS ENOUGH FOR ME“. Als je dit mag ervaren, dit is de grootste schat die een mens zich maar kan bedenken. Meer heeft een mens niet nodig in dit leven en het leven wat hierna volgt.

Deze patch draag ik aan de voorzijde van mijn leren jas en van mijn hesje. Op de achterzijde van mijn motorhesje heb ik deze patch in het leer. Het ontwerp is van mijzelf en met hulp van diverse vrienden die mij elke keer raad en advies gaven. De geborduurde patches zijn geborduurd door Marjan eigenaar van De Wakkie Borduurstudio en het leren kunsstuk is gemaakt door Gerda van de website Leatherstream die werkelijk schitterende kunstvoorwerpen maakt van leer. Klik hier voor website Leatherstream Zo heeft ieder mens haar of zijn gave. Ik ben dan ook erg blij met het totaal plaatje. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede en betaalbare borduurstudio, kan ik je alleen maar een advies geven om eens met Marjan te gaan praten. Het lied wat je hoort is: Your grace is enough.

Lone Gypsy Wolf:
De 2e patch die je op mijn leren jas en op mijn hesje tegenkomt is LONE GYPSY WOLF. Deze patch laat zien dat ik niet bij een club ben aangesloten en ik kom daar ook voor uit. Deze patch heb ik zelf ontworpen en voldoet aan mijn persoonlijk verwachting, uitstraling en kleuren. De oranje rand kom je overal in terug m.b.t. website, motor, caravan e.d. Vervolgens zie je het silhouet van het hoofd van een wolf. Ik ga dus als een LONE WOLF naar rallies, motorevents en clubs, bijeenkomsten en ga maar door. Het woordje GYPSY geeft weer dat ik door al mijn reizen en bezoeken van vele landen mijzelf vaak als een GYPSY bekijk. Ik heb dan ook veel respect voor dit soort mensen en ben er van overtuigd dat ik mij daar volledig bij thuis zou voelen.

 

Proud be an Canadian:
De 3e patch draag ik ook met gepaste trots op zowel mijn motorhesje als mijn leren motorjas. Zoals je kunt lezen via mijn korte biografie, ben ik in 1960 geboren in Hamilton Canada. Ook deze patch heb ik zelf ontworpen en geeft vaak aanleiding tot een gesprek, vooral als je de internationale rallies bezoekt. Een Canadese vlag maakt dan ook deel uit van mijn kampement waar ik op dat moment ben.

Basic Instructions Before Leaving Earth:
Een prachtige benaming voor het mooiste boek wat ooit is geschreven. Door alle eeuwen heen zo actueel als maar wezen kan. De roadmap to Heaven ofwel de wegwijzer naar de eeuwigheid. Neem overal de 1e letter van:

(Basic Instructions Before Leaving Earth)

en het vormt het woord BIBLE in het Engels ofwel BIJBEL.
Deze patch draag ik dan ook met gepaste trots. Voor vele een gewoon plaatje en voor vele inmiddels meer dan dat. Voor mij persoonlijk is het meer dan een plaatje. Het is een afbeelding met een rijke met inhoud. Wil je meer van GOD weten? Wil je weten wat er is na de dood? Dan kan ik je alleen maar aanraden om dit boek te gaan lezen. Daar vindt je deze verborgen schat in.

Religion Kills, JESUS Saves:
Deze 4e patch draag ik op nekhoogte aan de achterzijde van mijn motorjas. Persoonlijk kan ik hier volmondig amen op zeggen. Religie zonder of met liefde is niets. Een relatie met de VADER, daar gaat het om. Als je kunt en mag zeggen dat je een relatie hebt met je HEMELSE VADER ben je een rijk iemand. Dan mag je alles wat je doet SAMEN met je HEMELSE VADER doen. Daarom heb ik deze patch op mijn motorjas. Dit wil ik graag delen met wie het maar horen wil.

When GOD closes a door, HE opens a window:
Deze 5e patch draag ik op de arm van mijn motorjas. Een uitdrukking waar ik mij in kan vinden. Wanneer je je vertrouwen op HEM mag stellen, mag je er op vertrouwen dat er soms deuren worden gesloten voor je omdat dit misschien wel beter voor je is. In dit vertrouwen mag je weten dat er vanzelf weer een raampje open zal gaan. GOD zal altijd als een VADER het beste met je voor hebben. Is dit altijd even makkelijk? Nee, zeker niet, maar de overwinning is dan des te mooier.

JESUS Holy David’s Son Christ:
Deze 6e patch heb ik gekocht bij een goodies kraam bij een motorevent. Ik heb diverse Harley Davidson gereden, en kenners onder ons zien meteen het welbekende Harley logo hierin terug. Nu echter met een prachtige en voor mij veel mooiere tekst. Deze patch draag ik op de mouw van mijn motorjas en ik heb diverse petjes waar dit logo op terug is te vinden. Het logo is mooi en heeft al diverse mooie gesprekken opgeleverd. Ik zal deze dan ook met plezier blijven dragen.

 

No JESUS, No peace. Know JESUS, know peace:
De 7e patch alweer. De reden dat ik deze op mijn motorhesje heb gezet, is dat ik persoonlijk mag ervaren dat deze woorden waarheid zijn. Ik mag JESUS ervaren als mijn persoonlijke VERLOSSER en ZALIGMAKER. Echter, ik zie VADER ook als een toornig VADER en als een verterend vuur. Het is voor mij (dit bedoel ik met alle respect) niet elke dag en elk uur dat ik deze rijkdom ervaar. Ik realiseer mij dat geloof een gave GOD’s is en dat ik dit niet zomaar kan pakken. Persoonlijk realiseer ik mij heel goed dat het een GENADE gave van VADER is. Het ligt aan mij hoe ik ermee om ga. Vergooi ik het? Doe ik er verder niets mee? of,…. juist omdat door VADER naar mij wordt omgezien dat ik probeer te voorkomen HEM verdriet te doen. Mijn uitspraak zou zijn: Ik wil graag HEM volgen, terwijl ik weet dat ik als mens dagelijks elk uur, elke minuut struikel en fouten maak. Toch mag ik het van HEM verwachten.

1 Iosa Criost:
Deze 8e patch was een cadeau wat ik in Duitsland op het EMC van 2012 heb ontvangen van een lieve broeder uit Ierland. Nigel Stephens Secretary CMA Ierland. Hij liet mij deze patch zien en vroeg: “Is JEZUS CHRISTUS voor jou op de 1e plaats in je leven? Als je oprecht JA kunt zeggen krijg je dit als aandenken en draag het met trots”. Mijn antwoord was/is in volle overtuiging JA en ik draag deze patch op mijn motorjas. Telkens als ik deze patch weer zie mag ik zeggen “DANK U VADER” en vraag ik mijzelf af….Is VADER nog steeds nummer 1?

 

 

 

Be patient with me GOD is not done with me yet:
Tja,…patch nummer 9 alweer. Toen ik deze patch zag liggen bij een goodies kraam sprak deze mij aan omdat ik eigenlijk nooit klaar zal zijn in dit leven. In overtuiging heb ik deze aangeschaft en je kunt deze patch terugvinden op mijn motorhesje. Echter, na een uitleg bij de Bikerchurch in Meppel van de spreker van dat moment, kreeg deze patch voor mij een andere betekenis. Ik wil niet aan andere mensen vragen geduld met mij te hebben omdat GOD nog niet klaar met mij zou zijn. Dan zou ik GOD de schuld geven van mijn onvolmaaktheid. Ik ben nog op zoek naar een meer passende patch in dit geheel. Een twee uitdaging is deze net zo netjes te vlechten met leer zoals GERDA dit voor mij gedaan heeft.

Holy Bible:
De 10e patch draag ik op mijn motorvestje. Een afbeelding van de BIJBEL. Mijn persoonlijke ROADMAP TO HEAVEN. Meer tekst hoef ik hier niet aan te wijden, lees maar dat stukje hiervoor over de bijbel.

 

 

JESUS Lives:
11e patch, en deze draag ik in de nek van mijn motorjas net onder de patch Religion Kills JESUS SavesIk ben er van overtuigd dat JESUS leeft en dat mag iedereen weten. HIJ kijkt ook naar jou om. Probeer ZIJN liefde voor te begrijpen en vraag er om in gebed aan HEM.

Landen vlaggen:
De onderkant van mijn motorhesje en op diverse andere plaatsen tref je diverse patches aan van landenvlaggen. Het gaat om landen waar ik ben geweest en die ik heb mogen bezoeken. Het zijn er nogal wat en het maakt een kleurrijk geheel van mijn motorvestje. Ondanks een redelijke waslijst, blijft het aantal nog groeien. Zodra ik een land heb bezocht waar ik nog niet ben geweest, komt er een patch bij. Echter, niet op mijn motorvestje, maar op onze kleine caravan. Klik hier

Motorhesje compleet:
Hieronder het uiteindelijke resultaat. Zowel voor- als achterzijde de vlaggen van de landen die ik heb mogen bezoeken. Het vest zou te vol worden als alle landen die ik heb bezocht bevestigd zouden worden. Ik heb het hier maar bij gelaten. De landen welke zijn bezocht zijn: Albanië, Armenië, België, Bosnië, Canada, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Jamaica, Joegoslavië, Kosovo, Kroatië, Letland, Luxemburg, Liechtenstein, Litouwen, Macedonie, Mexico, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije, USA, Wit-Rusland, Syrië, Zuid-Afrika, Zweden, Finland, Israël, Jordanië

 

Quote: “Riding a bike….Makes you feel free….Like a bird….Flying through the clouds!

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »