Our Pets

 

We hebben vanaf ons trouwen altijd al huisdieren gehad. De liefde van deze lieve dieren is volop genieten. De uitspraak: “Als je mensen leert kennen, begin je van dieren te houden.” is helaas maar al te waar. De liefde van dieren is onvoorwaardelijk.

 

Rebel is mijn lieve kleine maar ooOOO zo grote maatje. Ging altijd mee op de motor, heeft een eigen fan-club en is onafscheidelijk met Mike. Mike is nog niet thuis of ze zit op schoot. Tegenwoordig wel concurrentie van Shelley maar het gaat goed

 

REBEL: My first film is made on 21/12/2010.

 

Junior is een afgekeurde ragdoll dekkater. Er zit een ienemienie hoekje in het uiteinde van zijn staart. Daarom mocht hij stoppen met het betreden van de feestzaal. Nu is hij bij ons en het is een erg lieve en mooie aanhankelijke kater die graag wordt aangehaald en/of op schoot zit.

 

Junior & Harley 2017.

 

Shelley is aangereikt met een vreemd verhaal. Uiteraard eerst alles gecontroleerd want we dachten misschien gestolen of wat dan ook. Paspoort inentingen en alles zat er bij inclusief mandje riemen en voer. Wij hebben er heel veel plezier van. Af en toe is het net een Tasmanian Devil.

 

Shelley & Rebel 2017.

 

Harley is een kat die wij op een camping in het oosten van het land hebben aangeschaft. Door het luide spinnen hebben wij hem HARLEY genoemd.

 

Harley 2016.

 

 

Overleden (Ter nagedachtenis)

De onderstaande dieren zijn helaas al overleden. We hebben op een paar uitzonderingen na deze dieren voor lange tijd mogen verzorgen. De herinneringen blijven maar soms ook het gemis.

 

Gompy, een lieve kat met vanaf de geboorte gezondheidsproblemen. Hij had het helaas aan zijn nieren en heeft tot zijn dood op speciaal voer geleefd. Deze lieve viervoeter hebben wij ruim 13 jaar gehad en moesten helaas afscheid van hem nemen. Het ging helaas niet meer.

 

 

 

Charlie was een Jack Russel en is ruim 17,5 jaar bij ons geweest. Inge had deze als puppy gekocht en wat een lieve trouwe viervoeter. Ongelooflijk trouw en dapper. Toen wij Rebel erbij kregen werd deze een keer aangevallen door een boxer. Charlie is er tussen gesprongen met alle gevolgen van dien. 1,5 meter hechtdraad was nodig om de wonden in haar buik te repareren. Ze is nadien helaas nooit meer de oude geworden.

 

 

Hannes was onze mooie en luid fluitende zwarte Cavia. Zodra je eten voor je had staan begon hij driftig te fluiten op een manier van: “Je vergeet mij toch niet?” Hij was erg tam en met regelmaat te vinden op de buik van Mike of in zijn nek.

 

 

Roxy, een kruising Pincer en Jack is ons verteld. Een lieve maar onzekere hond die voordat ze 1 jaar was als 5 adressen heeft gekend. Erg aanhankelijk en een lief maatje voor Charlie. Zij is ruim 14 jaar bij ons geweest. Helaas hebben wij toen afscheid van haar moeten nemen. De herinneringen blijven.

 

 

Baloe was onze rode kater die voor geen hond aan de kant ging en soms gewoon om een hoekje ging liggen om een grote hond te pesten door er plotseling voor te springen. Hij liep vaak mee met honden uitlaten en als het er op aan kwam sprong hij tussen een aanvallende hond die uithaalde naar onze kleinere honden. Helaas door een schrikreactie doodgereden toen hij plotseling de straat over stak.

 

Tjakka was een kat van onze voormalige overbuurman die Inge overleden aan trof in de badkamer. De familie moest niets van Tjakka hebben en uiteindelijk hebben wij ons er over ontfermd. Een eigenaardig beest wat erg op zichzelf was.

 

 

Guppy was onze gitzwarte kater. Een ondeugd eerste klas die ook met regelmaat mee ging als de honden werden uitgelaten. Helaas kwijt totdat er een mevrouw aan de deur stond en vertelde dat Guppy in een straat achter ons was doodgereden. Vanaf dat moment hebben wij de hele achterplaats voorzien van schrikdraad om dit leed te voorkomen.

 

First film of GUPPIE made by Inge van de Beek

 

 

 


Pino was een boerenbontje die alles sloopte en bij elkaar schreeuwde. Helaas afscheid van genomen want wij werkten beide nog en weinig thuis. Aan iemand gegeven die er veel meer tijd voor had.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quote: “When you get to know people, you start to love animals.

  WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »