On the road

Lone Gypsy Wolf

Alleen of soms samen met mijn maat ging ik er zo vaak als mogelijk op uit met de motor. Jawel,… u leest het goed, ik ging. Welk merk en type motoren ik heb gereden kun je zien op mijn zogeheten motorpagina KLIK HIER Mijn persoonlijke missie is “Conquer the world with the GOOD news one by one and making friends.” en dat mag ik doen vanuit mijn LIEFDE EN RELATIE voor- en met CHRISTUS.

Door gewoon mijzelf te zijn, mij niet mooier voor te doen als dat ik ben kan ik nagenoeg overal komen. Motorclub’s, motortreffes en MC’s het maakt niet uit. Samen met mijn lieve “deuropener”genaamd REBEL: zijn we een bekende verschijning. Vooral in de zomer zijn er veel motor-treffes georganiseerd en zou je haast wel elk weekend op pad kunnen gaan. Je maakt op een leuke manier contact met die andere motorrijder, hebt het o.a. over motoren, ervaringen worden uitgewisseld en zo kom je een weekend best wel door genietend in je tentje bij het kampvuur. Mijn motorkleding wordt gelezen door de diverse patches die zijn aangebracht en heeft al tot vele mooie gesprekken geleid. Motorvrienden en buddy’s ontmoet je op deze gelegenheden. In de winter zijn er diverse club-avonden van diverse  motorclubs en MC’s die je kunt bezoeken.

Naast goede contacten probeer je ook SAMEN de schouders er onder te zetten als een motorrijder hulp nodig heeft. Dit doe je SAMEN met al die rijders die ook aan hun medemens denken en niet alleen maar aan hun bolide. Voorbeelden tref je aan onder HULPROJECTEN:  Zo zie je maar dat je met de motor als hobby ook nog hele mooie dingen kan doen.

De ene motorrijder voelt zich thuis in clubverband, rijdt graag in groepen of met meerdere personen en de andere motorrijder doet dat op zijn eigen manier en/of alleen. Tot deze laatste categorie behoor ikzelf. Ik ben een zogeheten GIPSY ofwel een vrije zigeuner. Daarom hoor je wel eens de naam “Lone Gipsy Wolf” vallen.

Regels door overheid opgelegd zijn voor mij voldoende naast hetgeen waarin ik geloof en een gezonde dosis verstand. Extra regels en verplichtingen door een club opgelegd hoeven voor mij persoonlijk niet zo. Wij zijn allemaal volwassen, hebben gezond verstand gekregen en als we dat gebruiken met respect voor elkaar, is er niets aan de hand en kunnen wij allemaal samen door één deur. Als iemand zich conformeert aan een club is daar uiteraard niets mis mee. Maar dan zijn het zowel de lusten als de lasten die gedragen dienen te worden. Zodra dit een verplichting gaat worden, wordt het voor mij persoonlijk al gauw minder interessant.

LET WEL……ik verhef mij boven niemand en als je me niet ziet, sta ik achter je om je op te vangen of ik je nu ken of niet is mijn motto. Daarnaast ben ik misschien te kritisch voor een club. Als je een verantwoordelijkheid aangaat, moet je deze ook dragen en nemen voor 100%. Daarom zul je mij niet zien rijden met een zogeheten back patch of front patch. Ik heb gewoon een motorkloffie aan en that is it.

 

 

Ik ga mijn eigen weg zoals vele inmiddels weten en heb ik echte lieve broeders, zusters en vrienden overal zitten die ik met regelmaat in het veld of ergens anders tegenkom en waar ik samen dingen mee onderneem.

Door de jaren heen heb ik inmiddels niet alleen in Nederland maar ook in veel andere landen goede contacten opgedaan in de motorwereld en diverse clubs of motorrijders die mij persoonlijk hebben leren kennen. Ik probeer zelf als een christen door het leven te gaan met al mijn gebreken en tekortkomingen. Ben ik nu perfect? Verre van dat en dat zal ik in dit leven ook nooit worden. Maar Christus volgen is mijn harte wens, gehoor geven aan ZIJN oproep “Volg MIJ”. En de liefde van Christus is het rijkste wat je kan overkomen in je leven. Dit zou ik zo graag willen delen.

Dit wil voor mij persoonlijk in het kort zeggen dat je door vriendschaps- en vertrouwensrelaties aan te gaan, je de motorrijder persoonlijk kunt bereiken. Gewoon door te zijn wie je bent, een luisterend oor, een helpende hand waar nodig. Eerlijk, oprecht en recht door zee zodat je na verloop van tijd hem of haar onder het genot van een biertje of een borrel de rijke boodschap mag en kan vertellen van de liefde van JEZUS. Het is een prachtig middel. Een club, een motor of een treffen. Maar dit is niet noodzakelijk om het rijke evangelie te vertellen. Toch zijn er diverse motorrijders op deze manier tot het geloof gekomen. Puur door vriendschapsrelaties aan te gaan. Let wel…., niet door mij. Ik mag misschien als middel worden gebruikt maar kan en wil niemand bekeren of het geloof geven. Dat kan alleen HIJ.

Als je vragen hebt, een keertje met mij mee wilt, aarzel niet en laat wat van je horen. Het is allemaal vrijblijvend en vindt je het niets, dan hebben we er misschien een leuke rit of een gezellig treffen op zitten. Ik mag er keer op keer weer van genieten en voor mij persoonlijk verenig ik het nuttige met het aangename. Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten bij een club, in het veld of onderweg. In ieder geval veel veilige kilometers toegewenst en houd h’m overeind.

Hieronder een paar filmpjes die je een paar indrukken geven.

  

 

Quote: “The darker the berry, the sweeter it is.

 

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »