My Bikes

Vanaf jonge leeftijd rijd ik al motor. Dit is dan ook een heerlijke uitlaadklep voor mij en als het kan rijd ik door weer en wind. Afhankelijk van de motor rijdt ik ook in de winterperiode. Weliswaar dan op een zogeheten pekelfiets. Op het moment dat ik op de motor stap geniet ik en kan ik van alles in mijn gedachte loslaten. Vrijheid, de wind langs je oren en gaan. Ik zie het dan ook als een rijkdom dit te mogen en kunnen doen. Het is dan ook de wens dit zo lang als mogelijk vol te houden. Eventueel door zijwieltjes te monteren indien nodig.

In het begin van mijn motorperiode reed ik op de zogeheten tupperware buikschuivers. Snelle jongens vanaf 1000CC en niets was te gek. Nu echter, op een wat bezadigdere leeftijd (men zegt wijzer en rustiger) geef ik de voorkeur aan een zogeheten choppermodel ofwel de rijdende gynaecologenstoel. Lekker rustig, het juiste hakke plof geluid en niet boven de 110/120 km p.u. komen. Kortom, volop genieten van de rit en de omgeving.

In 2015 heb ik het nog geprobeerd om met een Trike te rijden. Helaas is er aan zowel het Motor-rijden als Trike-rijden een einde gekomen. Dit mede door het ongeval wat ik heb gehad in 2003 waardoor ik mijn onderrug brak. Het was een erg moeilijke en lastige beslissing, maar verstand moest boven het gevoel gaan gezien de complicaties en veiligheid. Is het zuur….? YES, maar ik mag terugzien op prachtige herinneringen en ontmoetingen. Ik wil daarom een ieder die ik in de afgelopen jaren heb ontmoet op welke wijze dan ook in de motorwereld heel hartelijk bedanken. Mijn deur staat uiteraard voor jullie open en een bakkie koffie is er altijd wel.

Hieronder treft je een klein overzicht aan van de soorten motoren die ik heb gereden. Door op de knop LEES MEER…. te klikken met je muis krijg je een volledig overzicht van de motor van jou keuze. De bovenste in dit overzicht is/was mijn huidige “bike”.

Harley Davidson Electra Glide…….

I dream of it every day………but realize that this will no longer happen in this life….!

Rewaco RF-1 GT – Trike

Rewaco Trike RF-1 GT Compleet customized ……

Minicamp – Minicaravan

A cozy and complete Minicamp or minicaravan……

HD Streetglide FLHX

A beautiful Harley Davidson 1600 Twin-Cam Streetglide FLHX……

Minicamp trailer

A small compact and complete minicamp behind the bike……

Honda Goldwing 1500SE + EML sidecar

A very complete full Honda Goldwing 1500SE (American version) with EML sidecar bucket……

Harley Davidson Road King

A beautiful full 1600 Twin Cam bike, Completer can harly……

Honda Goldwing 1200 Espencade with sidecar

A fine workhorse, used as a stitlebike……

Suzuki Intruder C1800R

This engine is a beast. Thick rear tire and completely rebuilt. To not recognize as an Intruder 1800 after customizing……

Suzuki Intruder 1500CL

A beauty of a chopper model that is highly regarded throughout the years……

Pan European 1100 ST

A lovely reliable bike. Suitable for large distances and commuting. This type is known for its reliability…..

Mini Bike Harley Davidson

A beautiful Harley Davidson Mini bike = SOLD……

My big dream – a lister rat bike BEAUTIFUL

On the road again (I just can’t wait)

 

Quote: “There are only three sports: mountaineering, bullfighting and motorcycling. All those other are games

 

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »