Mike’s Biografie

Inge mijn vrouw:
Ik ben gelukkig getrouwd met Inge mijn lieve vrouw. Getrouwd vanaf 2000. Wij wonen in een lieve gezellige en gastvrije woning in Marknesse waar ook jij van harte welkom bent. SAMEN bewandelen wij het levenspad richting de eeuwigheid. Beide zijn wij de volwassen doop ondergaan. En och….. dit kan ik iedereen aanraden. Ook bij ons hebben wij hobbels in die weg. Echter, de liefde van Christus houdt ons verbonden. Het huwelijk is net als een geopende gereedschapskist, alle tools die voor handen liggen zul je moeten gebruiken.

 

Hier vroeg ik mijn lieve wederhelft ten huwelijk;

Hier kun je zien dat we met dolfijnen mochten zwemmen (2007 – Mexico)

Mike’s kinderen:
Ik ben een trotse vader en opa. Vader van twee dochters en opa van een kleinzoon en een kleindochter. Mijn oudste dochter [Angelique] is getrouwd met een lieve schoonzoon [Albert]. Mijn jongste dochter Mariska is getrouwd met ene Henk. Ik heb ik helaas al vanaf 2000 geen enkel contact meer. Een keuze die zij zelf heeft gemaakt ondanks diverse pogingen tot verzoening. Dit is een dagelijks verdriet wat je met je meedraagt. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Een biddende en wachtende vader blijft er altijd voor haar. Een vader die er zal zijn als zij mij nodig heeft. Maarrrr……..soms duurt wachten wel heel lang.

 

Hier trouwd mijn lieve dochter Angelique met Albert

Nederland / Canada:
Ik was erg jong toen ik met mijn in Nederland geboren ouders naar Nederland kwam. Vandaar dat ik mij meer een Nederlander voel dan een Canadees. Ik ben nog wel een paar keer terug geweest voor vakantie, werk en projecten en daarbij is het gebleven.

In Nederland ben ik opgegroeid in het midden van de Veluwe. Op erg jonge leeftijd woonde ik al op mijzelf en voorzag mijzelf in mijn levensonderhoud. Doordat ik in Canada ben geboren ben ik in het bezit van twee paspoorten (Nederlands/Canadees) wat absoluut zijn voordelen heeft als je in Oost-Europa (Het voormalig oostblok) verblijft.

Over grenzen:
Ook buiten de grenzen van Nederland was ik vaak te vinden. Oost-Europa, Noord- en Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en uiteraard West-Europa heb ik doorkruist door mijn werk, vakanties en/of hulpprojecten. Ik was rijk gezegend met een goede gezondheid waardoor ik dit allemaal heb kunnen en mogen doen, een opgeruimd karakter en zie in nagenoeg alles wel een oplossing. Ik pak zaken snel op, leer makkelijk als ik mij daartoe inzet en heb altijd de intentie gehad als je aan iets begint het ook volledig af te maken en het goed te doen. Via de button [Read more…..] tref je een overzicht van diverse projecten die mij naar diverse landen heeft gebracht en zie TRAVELING .

Gypsy Feelings:
Inmiddels vele malen verhuist en veel gezien van Nederland, Europa en de wereld. Inmiddels ruim 58 landen vereerd met een bezoekje. Het gevoel om achter de horizon te kijken blijft zij het in mindere mate dan voorheen. Het avontuur, de vrijheid, het buitenleven en geen dag hetzelfde voel ik mij gelukkig in. Er op uit met motor en minicamp / minicaravan is iets wat ik erg graag mag doen. Met zo min mogelijk op weg en dan jezelf redden. Met respect en soms een gezond jaloers gevoel kijk ik naar onze medemens de zigeuners. Ik ben er van overtuigd dat ik mij daar erg thuis zou voelen. Klik maar op de button en bekijk mijn hobby’s.

Freedom – Wanderer Gypsy Mike van de Beek

Diploma’s:
Alle certificeringen, diploma en gradaties of hoe je het ook noemen wilt, heb ik in de avonduren na mijn dagelijkse arbeid behaald. Een volledig overzicht m.b.t. mijn werkzaamheden en behaalde papieren kun je vinden via:…….

 

Mijn Brommer(s):
Ik was een vervend motorrijder (kijk maar bij mijn hobby’s) wat ik erg graag mocht doen. Ik was gezegend met een prachtige motoren waar ik dan ook erg zuinig op was. Welke dat waren kun je zien via mijn Motoren overzicht. Helaas door gezondheid heb ik alles moeten verkopen.

 

Beperking(en):
Helaas wordt ik geconfronteerd met beperkingen tijdens mijn dagelijks functioneren. Dit is dan ook een dagelijks gevecht tegen inleveren van mijn zelfstandigheid, de onmacht, pijn en onzekerheid. Lees meer via:

 

Smoelenboek:
Door de jaren heen veranderd ieder mens wel een beetje. Op deze pagina zijn diverse foto’s van de afgelopen jaren heen te bekijken.

 

Soms bied ik wat Te Koop aan of vraag ik iets Te Koop. Dat kun je vinden via het de button VERKOOP Wil je mij blijven volgen? kijk dan even bij de Sociale media en sluit je aan. Ik maak gebruik van diverse multimedia. Of,….jawel, sinds kort heb ik ook een eigen BLOG pagina Je kunt deze lezen of mee communiceren. Een berichtje achterlaten in mijn persoonlijke GASTENBOEK behoord ook tot de mogelijkheden.

Nou,….dat was het even in vogelvlucht. Bedankt voor je belangstelling en als je vragen hebt of opmerkingen dan hoor ik dit erg graag van je.

Rest mij verder niets anders dan je veel leesplezier toe te wensen als je deze website nog verder gaat bekijken en lezen, wens ik je van harte GOD’s zegen toe, gezondheid en een fijne dag verder.Met een hartelijke groet, Mike

Quote: “Old sins cast long shadows”WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »