Inge

Inge van de Beek
Hoi, ik ben Inge en geboren en getogen in het westen van Nederland onder de rook van de welbekende havenstad Rotterdam. In 2000 ben ik naar de polder gekomen en nu na ruim 18,5 jaar verweven met de poldermensen.

De ruimte, de mensen en mijn werk maken dat ik mij hier thuis voel.

Ik ben werkzaam Koopman International Emmeloord waar ik een vast contract heb en een volle week werkzaam ben op kantoor. Ik heb het reuze naar mijn zin. De rest van de tijd vermaak ik mij met mijn tuin, plantjes en creatieve zaken.

 

Mijn eigen vervoer:
Ik verplaats mij met mijn eigen lieve kleine gele Hyundai Atos. Een geweldige fijne auto die mij overal naar toe brengt waar ik wil. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide beschrijving en foto’s.

 

 

Hulp aan andere
Ik ben tevens als vrijwilliger werkzaam voor het Rode Kruis bij de afdeling TRACING-Team. Ik zoek verloren familie contacten over de hele wereld om deze mensen weer bij elkaar te brengen. Soms maak je hele verdrietige zaken mee maar ook erg fijne hoogtepunten waar familieleden elkaar weer in de armen vallen hetgeen een dankbaar gevoel geeft en een stimulans is om hiermee door te gaan. Ik heb samen met Mike ruim 10 jaar mooie hulp-projecten mogen doen waar wij met al de vrijwilligers en donateurs mensen mochten helpen over een groot deel van de wereld.

Ik ben gelukkig getrouwd met Mike en geniet verder van onze huisdieren. 2 honden en 2 katten.

Diverse
Verre en vooral zonnige landen bezoeken is voor mij geen straf. Samen met Mike heb ik al veel landen mogen bezoeken waar ik fijne herinneringen aan heb. Verschillende door onze vakanties maar ook diverse door prachtige “PROJECTEN”  – TRAVELING” die wij mochten doen.

Mijn bijdrage in onze kerkgemeente bestaat uit het vertalen van de liederen in het Engels en Frans voor de buitenlanders die onze kerk vaak vanuit het asielzoekerscentrum bezoeken.

Ben je in de buurt……? Bel gerust als je zin hebt in een praatje of een bakkie koffie. Ons huisje is een gastvrij huis waar je van harte welkom bent.

Met een hartelijke groet

Inge

quote: “ Honesty is the first chapter in the book of wisdom.

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »