Profession


Mike van de Beek

Beroep

Mijn beroep is divers te noemen. Enerzijds door de omstandigheden, anderzijds doordat ik erg leergierig ben, graag veel wil weten en geen lui beestje op mijn rug heb. Ook vindt ik het prettig om niet op één paard alles in te zetten. Door de jaren heen is naar boven gekomen dat ik het beste op mijn plek ben.
als facilitair medewerker/projectmanager ofwel regelneef.

Klik op de afbeelding en lees de tekst er onder;

Plannen, organiseren, registreren, documenteren, netwerken, aansturen van mensen, of het nu beroepsmatig is of op vrijwillige basis dat maakt niet uit, zit mij in het bloed. Dit is te zien aan een klein overzicht van schitterende projecten die ik inmiddels heb mogen doen samen met alle gulle gevers en vrijwilligers in het verleden. (Klik op PROJECTEN: in het navigatiemenu.)
Ik voel mij als een vis in het water bij dit soort werkzaamheden.

Omgaan met mensen, mijn medemens bijstaan en altijd willen weten wat er zich afspeeld achter de ogen van die ander. Hoe ik verder denk en ben......? klik maar op de foto hierboven en lees dan de tekst maar even die daar onder staat.

Mike van de Beek

Mijn persoonlijke uitdaging ligt bij het woordje SAMEN. SAMEN de schouders eronder en SAMEN de uitdaging aangaan en die geplande goals halen. Van dit soort werk wordt ik blij en ook de mensen met wie ik werk. En, zoals zoals Confucius al eens zei; "Kies een baan waarvan je van houdt en je hoeft nooit meer te werken".

Het zal dan ook altijd een wens zijn en blijven om voor een bedrijf, organisatie, stichting of vereniging mij volledig in te zetten. Aangezien werken voor mij meer een hobby is, geloof ik met respect dat ik zal sterven in het harnas. Een pensioen gerechtigde leeftijd geloof ik niet zo in voor mijzelf. Mijn lijfspreuk is dan ook: "De uiteindelijke doelen zijn niet gedreven door geld of rijkdom, maar worden gedreven door een combinatie van gezond verstand, No-Nonsence mentaliteit en erkenning van elkaars kwaliteiten en capaciteiten".

Dit was tot 2013 ongeveer waar ik volledig achterstond wat hierboven staat geschreven. Echter, gezondheid kwam om de hoek kijken en zowel fysiek als mentaal ben ik ' hard achteruit gegaan. De geest is wel jong, maar de afstraffing komt om de hoek kijken als ik mijn grenzen overschrijdt. Klik hier: voor meer info.

Mike van de Beek

COMEBACK:
In 2018 ben ik met een ongelooflijke comeback bezig tegen alle verwachtingen, logica en medische prognoses in. Niet alleen ikzelf maar ook mijn omgeving waren verbaasd. Persoonlijk is mijn mening, WONDEREN bestaan nog steeds. Het gaat steeds beter met mijn gezondheid en ik zie elke dag als een bonus.Via de Download-pagina: kun je mijn CV downloaden in het Nederlands en Engels.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, of je hebt een idee of tip, laat dan even een berichtje achter. Alvast hartelijk bedankt en een fijne dag verder.

Mike

quote: " All work and no play makes Jack a dull boy. "


Vorige pagina