Inge van de Beek

 • Inge van de Beek

  Hoi, ik ben Inge en geboren en getogen in het westen van Nederland onder de rook van de welbekende havenstad Rotterdam. In 2000 ben ik naar de polder gekomen en nu na ruim 12,5 jaar verweven met de poldermensen.

  De ruimte, de mensen en mijn werk maken dat ik mij hier thuis voel.

 • Ik ben werkzaam bij een postbedrijf in Nederland voor een aantal uren per week en heb het reuze naar mijn zin. De rest van de tijd vermaak ik mij met mijn tuin, plantjes en creatieve zaken.
 • Hulp aan andere

  Ik ben tevens als vrijwilliger werkzaam voor het Rode Kruis bij de afdeling TRACING-Team. Ik zoek verloren familie contacten over de hele wereld om deze mensen weer bij elkaar te brengen. Soms maak je hele verdrietige zaken mee maar ook erg fijne hoogtepunten waar familieleden elkaar weer in de armen vallen hetgeen een dankbaar gevoel geeft en een stimulans is om hiermee door te gaan. Ik heb samen met Mike ruim 10 jaar mooie hulp-projecten mogen doen waar wij met al de vrijwilligers en donateurs mensen mochten helpen over een groot deel van de wereld.

 • Ik ben gelukkig getrouwd met Mike en geniet verder van onze huisdieren. 2 honden, 3 katten en 3 vogels.

 • Diverse

  Verre en vooral zonnige landen bezoeken is voor mij geen straf. Samen met Mike heb ik al veel landen mogen bezoeken waar ik fijne herinneringen aan heb. Verschillende door onze vakanties maar ook diverse door prachtige "PROJECTEN" die wij mochten doen.

  Mijn bijdrage in onze kerkgemeente bestaat uit het vertalen van de liederen in het Engels en Frans voor de buitenlanders die onze kerk vaak vanuit het asielzoekerscentrum bezoeken.

 • Ben je in de buurt......? Bel gerust als je zin hebt in een praatje of een bakkie koffie. Ons huisje is een gastvrij huis waar je van harte welkom bent.

  Met een hartelijke groet

  Inge

quote: " Do unto others as you would have them do unto you. "


Vorige pagina