Mike's Blog


 • Mike's Blog

  Waarom een BLOG.....? Ik heb een BLOG aan mijn website gekoppeld om de techniek te leren hoe een BLOG werkt en in elkaar zit. Ook om mijn website compleet te maken en zeker niet onbelangrijk voor mijzelf, om mijn hart te luchten, gedachten te delen waar ik vaak aan denk, een discussie te starten nuttig of niet, zaken aan het licht te brengen die mij bezig houden en ga maar door.

  Via mijn BLOG kom je zowel zinnige als onzinnige zaken tegen. Zomaar over een onderwerp van je afschrijven kan wel eens opluchten en ook jij kunt er aan deel nemen als je wilt of je mening geven.

  Wil je face to face eens gezellig een tijdje om de tafel zitten met een lekker bakkie koffie of een borrel, neem vrijblijvend contact met mij op of nog beter kom eens langs. Mike is een echte Bourgondier die van gezelligheid houd, lekker eten, een praatje en graag onder mensen is waar wederzijds respect hoog in het vaandel staat. De deur staat ook voor jou open. Wil je weten wat er allemaal op mijn BLOG staat? klik dan op de ORANJE-button

  Ga naar mijn BLOG....

  A beautiful song: I'm your man - Sung by Leonard Cohen:

  Mocht je verder nog vragen hebben of opmerkingen, dan hoor ik dit uiteraard erg graag. Met een hartelijke groet en misschien gaan we elkaar ontmoeten.

  Mike

  quote: " Speech is silver, silence is golden. "


Vorige pagina