Hyundai Atos 2001

Ik, Inge, rij een lief klein autootje wat mij een fijn en onafhankelijk gevoel geeft. Ik kan gaan en staan waar ik wil. Deze auto ziet er voor de leeftijd meer dan goed uit. Nergens geen roest en nergens gelast. Goed op de banden en compleet nagezien en voorzien van nieuwe filters, bougies en een grote beurt. We kunnen er voorlopig tegenaan. Een paar nieuwe matten er in gedaan, een DAB-Radio en een hoedenplank en we zijn er helemaal klaar voor.

Bouwjaar 2001
Kilometerstand 136.385 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handmatig 5 versnellingen
Kleur Geel
Carrosserie Hatchback
Kenteken 90-HN-JV

Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag bestuurder
Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling
Dakspoiler
Elektrische ramen voor
Hoofdsteunen voor
Startblokkering
Stuurbekrachtiging
Warmtewerend glas
Voertuig specificaties
Overige informatie
Gewicht 822 kg
Aanhanger Ongeremd 400 kg geremd 700 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben erg blij en trots op mijn eigen vervoersmiddel. Klein, handig met parkeren en het brengt mij overal waar ik wezen wil. HEERLIJK……..!!!!!

Quote: “Als je de top van de berg niet kunt bereiken, brengt treuren aan de voet je geen stap verder.”WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »