Hulp-Solo-3 Scootmobiel

Het was een droom, een wens om op een echte solo 3 Scootmobiel te kunnen en mogen rijden. Deze scootmobielen staan bekend om hun patent op de vering en dat is te merken ook. het is de Mercedes onder de scootmobiels om het maar zo uit te drukken.

Scootmobiel Friesland - Sint Nicolaasga   Scootmobiel Friesland - Sint Nicolaasga

In samenwerking met Marcel de Boer vertegenwoordiger van het bedrijf Life en Mobility waar de Solo 3 Scootmobielen worden gemaakt, en Simon de Jong, uit Sint Nicolaasga eigenaar van het bedrijf Scootmobiel Friesland – Sint Nicolaasga en met dank voor de vele informatie van Bert Schoemaker, voorzitter scootmobielclub Veenendaal, heb ik een Solo 3 gekocht. Wat een ongekende rijkdom.

Gelijk met een brede stoel, mandje voorop, bijbehorende tas die in het mandje past, en afdekhoes, extra zware accu’s, extra zware acculader, een koolstofvezel rollator die op een speciaal aangebrachte beugel mee kan worden genomen achterop de scootmobiel, 2x spiegels, kortom geheel compleet.

Life en Mobility Solo 3 Scootmobiel. 

De scootmobiel werd keurig afgeleverd en we konden gaan rijden. Het lijkt wel of je in zo’n Amerikaanse Cadillac rijd.

Ik kan alleen maar zeggen DANKBAAR. Dankbaar dat dit allemaal mogelijk is, dankbaar dat er nog mensen en bedrijven zijn die omzien naar hun medemens. Jullie weten niet half wat dit voor mij betekend. VRIJHEID zonder pijnscheuten in mijn rug en nek, nagenoeg pijnloos mij kunnen voortbewegen.

De genoemde bedrijven wil ik danken voor hun service, meedenken en het afleveren van een topproduct. Woont u in de buurt? Wilt u echt eerlijke info? aarzel niet en neem contact met hen op. Je zult er geen spijt van krijgen.

 

 

Life & Mobility;

 Quote: “It is unwise to be too sure of your own wisdom. It is healthy to think that even the strongest people can weaken and even the wisest people can wander.WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »