Hulp-Fiat Doblo

Erg blij met onze nieuwe aanwinst die volledig is gekocht (in 2016) en aangepast aan onze noodzakelijke wensen.  Een stevige aluminium opvouwbare rijplaat is in de achterzijde gemonteerd. Deze staat op een rubber mat tegen lawaai en geluid en het dubbele deel klik je vast zodat je tijdens het rijden geen hinderlijke geluiden hoort. Dit is met medewerking van Harm Kramer & Zoons van het bedrijf ROCK-it te URK tot stand gekomen waarvoor heel veel dank.

      

    

    

Vervolgens kwamen wij er achter dat we aanspraak mochten maken op een gedeeltelijke vrijstelling m.b.t. de wegenbelasting. We zijn een lange weg ingeslagen met allerlei formulieren, instanties, medici en ga maar door. Uiteindelijk door medewerking van een lieve medewerkster van de belastingdienst zijn we op het goede spoor gezet en hebben wij uiteindelijk deze gedeelte vrijstelling ontvangen. Absoluut opgelucht, dankbaar en blij hiermee. Paul Salders kan ook u helpen met dit traject. Kijk eens op zijn website.

   

Met medewerking van Paul Salders hebben we twee goede setjes velgen met banden gerealiseerd zodat wij veilig op weg kunnen gaan. Ook hiermee zijn wij erg blij.

      

    

Mocht je verder nog vragen hebben of opmerkingen, dan hoor ik dit uiteraard erg graag. Met een hartelijke groet en misschien gaan we elkaar ontmoeten.MikeWIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »