Guestbook

Hoi welkom bij ons oude vertrouwde “GASTENBOEK”. Je kunt berichten lezen en/of zelf een berichtje achterlaten. Wij en de lezers vinden het leuk om te zien wat je eventueel te vertellen hebt dus voel je vrij. Dank voor je tijd en inzet zover.

Hartelijke groet en een fijne dag verder,

Mike

 

quote: Never kiss in front of the garden gate. Love is blind …. but the neighbors are not!Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
110 entries.
Marcel sr Heideman Marcel sr Heideman wrote on November 19, 2018 at 9:25 am:
hoi peter en vrouw.wij zijn met 5 jongens van enschede gekomen.via de oproep van motorman uit deventer.wij waren zeer onder de indruk.heb ook verscheidene traantjes gelaten.je bent echt een bikkel en je vrouw ook ook wie dit georganiseert heeft zijn super vrienden .heb zelf een yamaha v-max,met een 330 achterband.ik zou hem direct verkopen als ik je ermee kon redden.als je zoiets meemaakt dan is het materialisme niks meer waard.gezondheid en familie boven alles.we zullen jullie aaltijd in onze gedachten houden.sterkte en nog hopelijk ................................tijd.
Aad Aad wrote on November 19, 2018 at 9:24 am:
Door een internet storing na bliksem inslag heb ik mij niet kunnen aanmelden voor de tocht, maar ik ben na een afspraak in Noord Holland nog wel naar Oldemarkt gereden omdat ik dit gebeuren toch niet wilde missen en mijn steentje wilde bijdragen voor deze zwaar getroffen mede motorrrijder en zijn vrouw. Ik was nog net op tijd om het laatste rondje mee te rijden en om alle mooie woorden op het podium te kunnen meemaken. Zeer indrukwekkend en het doet me werkelijk goed, dat er zoveel mensen zijn die iets voor een collega motorrijder over hebben, niet in de laatste plaats Mike natuurlijk. Het is echt fenomenaal wat hij in zo een korte tijd voor elkaar heeft gekregen, hulde daarvoor!! Peter, ik hoop dat je samen met je vrouw nog heel lang mag genieten van deze dag en de dingen die je zijn aangeboden, ik gun het je van harte.
Mike [verkeersregelaar] Mike [verkeersregelaar] wrote on November 19, 2018 at 9:24 am:
Het was mij een eer om als verkeersregelaar te hebben mogen deelnemen aan dit trieste evenement. Na wat montagewerk vind je hier mijn filmpje, incl. hele stoet: Hulde aan de organisator (organisatie), iedereen die heeft meegewerkt en iedereen die er was (lijfelijk, danwel in gedachten). Nogmaals voor Peter en Truus een zeer fijne vakantie en alle familie en vrienden (en dat zijn er velen heb ik gezien) veel sterkte.
Inge Inge wrote on November 19, 2018 at 9:23 am:
Frenzy, Je bent een topper. Je mag trots zijn op jezelf. 1 woord voor jou GRANDIOOS.
John John wrote on November 19, 2018 at 9:23 am:
Wat was zondag een gigantische dag zo mooi voor iemand die niet meer in ons midden had mogen wezen maar op wilskracht en gesteund door zijn lieve Truus nog in ons midden is. Wat waren er een emoties ik denk dat iedereen die er geweest is het soms te veel werd. Nou en nu naar Kreta lekker nog ff van elkaar genieten . Een dag om nooit meer te vergeten maar met een zwarte rand. John.
Dorien Dorien from Vaals wrote on November 19, 2018 at 9:22 am:
Met veel plezier en emotie heb ik gezien hoe jullie hebben genoten op Kreta, wetend dat het de laatste vakantie is die jullie samen kunnen hebben... Hier wil ik aan toevoegen: voor Truus en haar zoon is het een megagoede herinnering die ze nooit meer vergeten, dat moet een hele mooie gedachte zijn om mee te nemen straks... Wij hebben het nog altijd over de 1000-motorendag en ook wij zullen dit nooit vergeten !!! Zoals je aan kwam rijden op de Trike en mij meteen een vuisthand gaf en me bedankte, terwijl jij nog niet wist wat er verder nog ging gebeuren... Veel liefs van ons, Martin en Dorine ( verkeersregelaar-dame bij het hek en de man met alle portofoons die ons aanstuurde)
John John from Coevorden wrote on November 19, 2018 at 9:22 am:
Hello Mike and Inge Long time no see. Mooie site! Maar eh... wil je anders niet een een tijdje met een spits varen? groetjes John
Guest Guest from Guest wrote on November 19, 2018 at 9:21 am:
Hallo Peet en Truus, Het is nu alweer ruim een maand geleden dat ik het voorrecht had aanwezig te kunnen zijn bij deze dag die ook bij mij in m'n geheugen gegrift staat. Rijdend met jullie achterop, op een dag met zo'n dubbel gevoel. Heb net jullie vakantie verslag gezien en het zag er fantastisch uit. Ik wens jullie nog heel veel sterkte en hoop dat je deze maand je verjaardag nog kan "vieren". Nogmaals heel veel sterkte voor jullie en iedereen die je dierbaar is.
Jan Mierop Jan Mierop from Zoeterwoude wrote on November 19, 2018 at 9:20 am:
Nice website it looks great, i camo on it trow John Dreuning www.impactcamp.eu and wat i miss is some lovely pictures of the camper, i saw you have giving is an other color. cu
Gert van Wilgen Gert van Wilgen from Ede wrote on November 19, 2018 at 9:18 am:
Hay Mike, wat een leuke actie om je woning energie neutraal te maken. Je maakt mooie stappen en omschrijft het duidelijk op je website. Ik kan merken aan de manier waarop je het benaderd dat het je passie en hobby is. Ik hoop dat we er iets in mogen betekenen. Het ga je goed en bijzonder jou ontmoet te hebben en je website is helemaal geweldig. Ik ga deze op mijn gemak lezen. Fijne dag en ook de groeten aan je vrouw Inge.