Guestbook

Hoi welkom bij ons oude vertrouwde “GASTENBOEK”. Je kunt berichten lezen en/of zelf een berichtje achterlaten. Wij en de lezers vinden het leuk om te zien wat je eventueel te vertellen hebt dus voel je vrij. Dank voor je tijd en inzet zover.

Hartelijke groet en een fijne dag verder,

Mike

 

quote: Never kiss in front of the garden gate. Love is blind …. but the neighbors are not!Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
103 entries.
Guest Guest from Guest wrote on November 19, 2018 at 9:21 am:
Hallo Peet en Truus, Het is nu alweer ruim een maand geleden dat ik het voorrecht had aanwezig te kunnen zijn bij deze dag die ook bij mij in m'n geheugen gegrift staat. Rijdend met jullie achterop, op een dag met zo'n dubbel gevoel. Heb net jullie vakantie verslag gezien en het zag er fantastisch uit. Ik wens jullie nog heel veel sterkte en hoop dat je deze maand je verjaardag nog kan "vieren". Nogmaals heel veel sterkte voor jullie en iedereen die je dierbaar is.
Jan Mierop Jan Mierop from Zoeterwoude wrote on November 19, 2018 at 9:20 am:
Nice website it looks great, i camo on it trow John Dreuning www.impactcamp.eu and wat i miss is some lovely pictures of the camper, i saw you have giving is an other color. cu
Gert van Wilgen Gert van Wilgen from Ede wrote on November 19, 2018 at 9:18 am:
Hay Mike, wat een leuke actie om je woning energie neutraal te maken. Je maakt mooie stappen en omschrijft het duidelijk op je website. Ik kan merken aan de manier waarop je het benaderd dat het je passie en hobby is. Ik hoop dat we er iets in mogen betekenen. Het ga je goed en bijzonder jou ontmoet te hebben en je website is helemaal geweldig. Ik ga deze op mijn gemak lezen. Fijne dag en ook de groeten aan je vrouw Inge.